Wow sikke en forskel

Ugens Højdepunkt….!

Halløjsa 🙂

Så blev det sørme da lige torsdag igen og det er blevet mit højdepunkt da det er en vigtig dag for mig Nemlig Veje Dag JUBIIIIIIIII

img_1739

Det har været en Kanon god uge og det er bare gået Super godt både Motion men så sandeligt også Humør.

Mandag & Onsdag stod den en spis mindre dag som faktisk gik Super godt (Jeg har valgt og kalde dem spis mindre dage hvor jeg bare ikke spiser særlig meget som jeg måske gør de andre dage) Og nej på Alm dage grov æder jeg ikke jeg spiser bare lidt mere.

Tirsdag havde jeg besøg af Min Veninde hvor den stod på Total hygge med mad i Ikea og ellers bare på en sludder for en sladder så den dag blev det ikke de helt store gå ture Men det tillod jeg mig og gøre da vi ikke ses så tit.

I Søndags skulle jeg lige på vægten for og smug kigge hvordan det så ud og ja der var kommet 1,8 kg på MEN MEN så sagde jeg da bare til mig selv

”Mette tag du det med ro det kommer af igen det ved du ”

Men i dag da jeg gik på vægten Sagde den da lige MINUS 200 g

WOW Spørg lige om jeg er STOLT. Jeg smed sørme lige det som jeg havde taget på var tabt og endda mere til

img_1744

Mit lille Dele Mål 18/12-16 skulle den gerne hedde MINUS 20 Kg

MEN Mit Mål er:

D 18/6-17

SKAL Vægten hedde UNDER 100 kg

Den skal ned og være tocifret

Og være over 100 kg er Virkelig IKKE Særlig rart derfor skal det være SLUT NU!!!!!!

Billedet her fra min en App ( Overvåg din vægt)

img_1750

Wow Mette du skrev det lige prøv lige og kig efter hmm jo den er sørme god nok. Jeg har valgt og ikke være flov over de tal mere for folk kan vel lide mig uanset om jeg er over eller under?

Mit mål har været og kunne klare og tabe de 23 kg som jeg havde taget på pga. lavt selvværd.

Jeg havde virkelig ikke troet på jeg skulle nå her til når jeg tænker på hvordan jeg begyndte og tage på igen sidste år Men der var noget inde i mig som gjorde jeg ikke skulle stå som en svag taber overfor andre.

Jeg får tit af vide fra folk jeg kender at jeg er en Fighter fordi jeg virkelig kæmper for det her med og tabe mig og det er jeg også fordi jeg kan se at det virkeligt bære frugt det jeg har gang i Takket være de folk jeg har omkring mig men også i den grad til dem som følger mig

Kæmper Krammer Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wow sikke en forskel