Når humøret er i TOTAL TOP

Hvad mon jeg skal?

Halløj 🙂

Så blev det Lørdag og den bliver nydt i Stor Stil.

Jubii så er det Weekend og i dag herhjemme har jeg virkelig bare nydt og kunne gå i hygge bukser hele dagen og fået vasket lidt tøj. Når jeg går de lange gå tur hver dag er der ikke noget bedre og have en dag hvor der bare bliver slappet af og der ikke bliver lavet det helt vilde.

De weekender hvor min Mand arbejder kan jeg godt finde på om lørdagen og ja lave INGENTING og om Søndagen plejer jeg og nogle gange gå ud til hans arbejde ca. 5 km og så tager jeg cyklen med så vi kan cykle sammen hjem. Men det kommer an på om vejret er bedst Lørdag i forhold til Søndag.

Så i morgen står den på en gå/cykel tur.

I går havde jeg virkelig sådan lyst til Pizza så det endte vi bestilte en pizza og efter vi havde gået en aften gå tur blev der bare slappet af med dynen på sofaen og set håndbold.

I aften står min mad på en sammenkogt ret og i den kommer der:

Kalvekød i tern, Bacon, Champignon, Løg, cocktail pølser og hakket tomat

Og normalt vil jeg gerne have kartoffelmos men i dag vil jeg prøve noget nyt

Nemlig Blomkål/Pastinak mos.

Og nu bliver der rigeligt med mad så i morgen står den på rester MUMS.

Elsker de weekender hvor der bliver lavet noget god mad og det kan spises dagen efter.

Den sidste tid har godt nok været ret vild netop fordi den har kørt og ned og nogle dag har den virkelig været MEGET hård.

Næste weekend går turen til Esbjerg og det skal virkelig bare NYDES i Stor Stil med snak og hygge men måske der skal ses nogle gamle danske film Hvilket jeg virkelig bare Elsker og i sær sammen med min Farmor.

Men noget som jeg virkelig glæder mig til det er og kunne komme ud at gå gode ture nede ved stranden ELSKER bare den ro der er der.

Selvom den står på hygge ja så skal der gå ture til.

Det er ALTID rart og komme lidt væk hjemmefra.

Mit Humør er bare i TOTAL TOP måske der skal høres lidt musik mens der laves mad eller om det ender i en dans eller to hvem ved (Når der er musik kan jeg ikke love noget)

Nå men nu vil jeg slutte af og nyde resten af denne Lørdag

Masser af Lørdags Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når humøret er i TOTAL TOP