Den VILDESTE Beslutning Jeg Har Taget Til Dato....

Det er jo Mega Sejt det her.

Halløj På Bloggen 🙂

Wow sikke en Kanon lækker weekend hvor den har stået på MAX hygge.

img_36971

Weekenden har stået på rigtig god mad og ja der er blevet Usundt MEN tro mig det er virkelig det HELE værd for igen er det en ting jeg giver mig selv lov til.

I lørdags gik jeg og kunne mærke jeg ikke havde fået gået det som jeg skulle men det er jo også lige meget når aften turen bliver på 6 km.

I går søndag stod den på 2 gode gå ture og YES YES jeg nåede op at få gået 10 km SÅDAN Der.

img_37131

Min aftensmad i går bestod af Kylling Frikadeller og en lille smule kartoffelsalat og hold nu op jeg var blev hurtig mæt.

Nu har jeg noget tid drukket vand når jeg er stået op og morgen og om aften fordi jeg har læst det skulle være godt og det er med at få skyllet de affaldsstoffer ud af kroppen og JA TAK i går aftes efter og have drukket en flaske vand skulle jeg bare tisse KONSTANT og jeg frygtede jeg skulle op om natten også men heldigvis nej.

Til morgen ville jeg lige små kigge på vægten og HOLD NU OP jeg blev TOTAL PAF og havde faktisk frygtet det værste MEN det som jeg havde tabt i Torsdags altså 600 g dem har jeg taget på i weekenden og jeg vil sige jeg er Fuldt tilfreds netop fordi jeg havde frygtet det som var MEGET værre og fordi jeg ved at de 600 g HURTIGT er VÆK igen.

Og det MOTIVEREDE mig TOTAL MEGA MEGET til og bare give den MAX GAS i dag. Det endte med at jeg fik lidt at spise (omelet fra i går) og hold nu op den mættede og efter der så hentede jeg Carlo så vi kunne komme ud at gå og han var TOTALT Frisk.

Min Motivation i dag gjorde bare lige at der blev gået en LANG LANG gå tur Nemlig 10 Km også selvom det blæste og små regnede ja så skulle vi bare ud.

Her kan du se min gå tur i dag:

img_37091

Men HEY dagen er jo IKKE omme endnu så når aftensmaden er spist og inden at der kommer Badehotellet kl 20 skal der lige en aften gå tur til som nok IKKE er noget nyt vel?

Og en anden ting jeg ved er at jeg kommer i den grad også OVER de 20.000 Skridt i dag Se selv her og kl er KUN 17.48 WOW

img_37101

Billedet er Min app til Garmin Vivofit (skridttæller)

Det her er jo MEGA SEJT det her

Ellers tror jeg bare at mine ben skal have lov til at slappe af i aften det fortjener de da vidst.

I morgen står den på Veninde hygge og HOLD nu op hvor er det altså bare SAVNET helt VILDT.

Det eneste jeg ved er at vi skal nok gå en god tur sammen og bare hygge snakke mon ikke også at den står på lidt Brunch sammen Hvem ved???

Nå men jeg vil til at slutte af for i dag og glæde mig til at skulle skrive på Bloggen igen i morgen.

Rigtig God Mandag Aften og Rigtig God uge

Masser af Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den VILDESTE Beslutning Jeg Har Taget Til Dato....