Nu skal der ses Fremad

Opskrift: Mørbrad i ovn

Halløj På Bloggen

Jeg vælger at dele den på Bloggen da flere har spurgt efter retten efter jeg delte den på Snapchat og Instagram i Lørdags

Mørbrad i ovn

4 Personer

500 g Svinemørbrad, i skiver

1 spsk. olie

300 g Porre i tynde ringe

150 g Rød peberfrugt i tern

250 g Champignon i kvarte

1 dl Bouillon

2 dl Kokosmælk

1 Lille dåse (70 g) Koncentreret Tomatpuré

1 tsk. Sambal oelek (Chilipasta)

Paprika, Salt, Peber.

Billede af retten inden den kom i ovnen:

img_5046

Fremgangsmåde:

Bank mørbradbøfferne let med håndroden eller en kødhammer og brun dem på hver side. Drys med paprika, salt og peber. Læg bøfferne i et ovnfast fad.

Svits grønsagerne på panden i olien. Hæld grønsagerne over mørbradbøfferne.

Bland bouillon, Kokosmælk og tomatpuré. Smag til med sambal oelek, paprika, salt og peber, hæld blandingen over mørbradfadet. Steg i ovnen i ca. 20 min ved 180 grader.

img_5059

Retten indeholder 700 g grønt

Serveringsforslag: Kogte ris og Broccoli

Tip:

Sambel oelek kan erstattes med friskhakket rød chili.

Energi pr 100 g:

Kcal: 85

Protein: 8

Fedt: 4,5

Kulhydrat: 4

Jeg syntes personligt selv at den er RIGTIG god og det bliver IKKE sidste gang at jeg skal lave denne.

Ønsker du opskriften så fang mig på PB via Facebook og jeg sender den gerne til dig.

https://www.facebook.com/mettesforandring/

Jeg anbefaler gerne denne ret 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu skal der ses Fremad