Opskrift: Mørbrad i ovn

Inspiration som jeg suger til mig

Halløj På Bloggen 🙂

YES så blev en ny uge SPARKET i gang.

img_5087

I går valgte jeg at dele en opskrift som jeg ved at jeg nok kommer til at lave herhjemme så hvorfor ikke dele denne med jer her på Bloggen.

Det er ALTID rart med lidt inspiration til aftensmaden/frokost og ja nogle gange kan jeg godt ændre dem lidt eller pifte dem op.

Jeg kan godt lide at prøve nye ting om det er mad eller motion ja det er lige meget.

Som jeg har delt både her på Bloggen men også på min Instagram med billeder og video når jeg hopper og danser rundt Men også når jeg “træner” herhjemme på stuegulvet til HØJT musik.

Jeg ved godt at jeg IKKE er perfekt MEN jeg har det til gengæld MEGA sjovt og det er hovedsagen syntes jeg.

Jeg kunne sagtens gå til træning i et fitness center men jeg har det bedst med at gøre det på min egen måde UDEN at folk kigger på en desuden har jeg heller ikke lyst til at bruge på penge på det når jeg kan gøre det på andre måder og GRATIS men også at jeg bliver TOTAL GLAD I LÅGET.

Hvad Min motion angår jamen så sætter jeg mig også nogle små mål for dagen og det kan være at jeg skal gå 3-4 gange på en dag eller når jeg har gået med Carlo (10 km) at jeg fortsætter gå turen med 1-2 km eller tja lidt mere end det.

Det kan være så mange andre små ting også.

Det er måske tossede ting men ja de tossede ting holder mig i gang og jeg kan kun smile af det og så giver det humøret et PIFT.

Nu skal det jo IKKE kun handle om min motion selvom jeg går meget op i det.

Her de sidste par dage har jeg ikke haft den store lyst til mad så i går og i dag har jeg været lidt kreativ med min mad:

I går bestod min mad af:

img_5177

Røræg, Gulerodsstave og fint hakket Tomat og Agurk (kedeligt men det mættede og jeg spiste ikke op)

I dag stod den på at få brugt rester fra i går

img_5182

Røræg med forårsløg (drysset med parmesan) fint hakket agurk og tomat og en lille stykke toast brød  og igen i dag mættede det faktisk rigtig godt  og det var MEGA Lækkert.

Hvorfor stå og lave en masse mad når jeg ikke kan spise det ja det er lidt dumt OG både Agurk og Tomater blev spist op hvilket var min mening.

I morgen vil jeg fortælle lidt om min daglig dag både med og UDEN motion.

Nå men nu kalder sengen da vidst på mig da jeg er blevet pænt træt

Masser af KÆMPE krammer

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Mørbrad i ovn