Jeg Vil ALDRIG Give Op

Når Motivation rammer en?

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det sørme Torsdag igen.

img_92091

Så kom jeg sørme på banen igen efter nogle dages fravær og hvor er det skønt at være tilbage.

Det har været svært at få skrevet herinde på Bloggen da jeg for tiden er MEGA træt om det er vejret eller at kroppen mangler nogle vitaminer det ved jeg ikke rigtigt så derfor har der til tider været stille.

Nogle dage har jeg måtte tage mig en lille lur efter en God gå tur sammen med Manden og Carlo så der har ikke været overskud til særlig meget.

I dag skulle jeg have været på vægten men som sagt stå den fint hvor den stor og det er også meget fint lige nu da jeg ikke helt kan overskue det med vægten.

Dagen i går var virkelig en KANON dag hvor den startede med at gå med Carlo også selvom det var et MEGA kedeligt vejr ja så var vi ude at gå.

Efter gå turen blev der liiiige slappet lidt af og ja så gik turen ellers til Bilka for at lige købe nogle små ting til aftensmaden.

Sådan her så mine gå ture ud samlet i går:

img_92101

Efter nogle Rigtig gode gå ture ja så skulle der lidt sundt aftensmad til og hold nu op hvor var det bare lækkert.

Min aftensmad i går var en lækker Salat med kylling spyd:

img_92011

Det er bare en ganske alm Salat hvor jeg har taget noget revet parmesan ost og kommet det på en bageplade i små bunker og ind i ovnen hvor det er blevet smeltet og ja så knækkede jeg osten i små stykker og brugte i salaten.

Persille dressingen jeg har lavet til er persille der er blendet med stavblenderen sammen med creme fraiche og lidt hvidløg samt salt og peber og da den bliver lidt tynd kom jeg den i køleskabet lidt og inden jeg skulle bruge den kom jeg lidt xtra creme fraiche i den.

Det var lidt om min mad i går og som jeg også skal have i dag.

Så selvom jeg ikke har været på toppen her på det sidste så var jeg TOTALT på toppen i går og ja i dag også.

Der findes bare IKKE noget bedre når det hele bare køre derud af og alt det bare spiller.

I morgen bliver der ingen gå tur med Carlo da Min Rigtig gode veninde kommer på besøg sammen med hendes mand og deres datter.

Ellers står Fredagen på hygge og ellers skal der ses X Factor.

Lørdag går turen hjem til svigerforældrene en tur og hvor vi ville bage nogle kanel snegle som vi kan hygge med til kaffen og nej det er ikke særlig sundt men det er lørdag og der skal MAX hygges.

Så nogle gode dage i vente hvilket bliver SÅÅÅÅ Godt.

Men nu kalder sengen på mig så jeg kan være frisk til i morgen

Masser af KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg Vil ALDRIG Give Op