Hvor er det bare SKØNT :)

Hvor er det her for vildt

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev Mandagen skudt i gang og en ny uge er hermed begyndt.

img_e92151

I går her på Bloggen blev der sat ord på og det er noget som jeg ALDRIG rigtig har været god til eller jo det har jeg men jeg har bare ikke gjort det for ellers ville folk blive sure hvis det ikke passede dem.

Blog indlægget fra i går kan læses her:

Hvor er det bare SKØNT 🙂

Det kan virkelig ikke beskrives hvor godt og dejligt det er at kunne komme ud med sine tanker/følelser men også at jeg er blevet ligeglad med alle andre tænker om en som jeg gjorde før i tiden.

Det trak mig virkelig SÅÅ langt ned og det var virkelig bare IKKE det værd.

 Den 15 Januar 2015 gjorde jeg noget som virkelig var MEGA Grænseoverskridende for mig.

I dag for 3 år siden der lavede jeg Min Gruppe Mette´s Forandring ( https://www.facebook.com/groups/423326581169985/  )

Det var virkelig RET VILDT for jeg vidste ikke rigtig hvad jeg skulle skrive derinde eller hvad jeg skulle dele af billeder.

Da jeg startede gruppen op var jeg ikke helt på toppen og det med at tage billeder af mig selv var bare IKKE det som jeg gjorde så meget i da jeg var MEGA FLOV.

Gruppen ville jeg bruge hvor jeg kunne skrive om mine Gode/Dårlige dage, Motionen og hvordan det så ud med vægten altså lidt som dagbog agtigt.

Da jeg startede den op var det min mening at det kun skulle være for venner og bekendte og derefter voksede den mere og mere og nu er den på 4297 medlemmer og den har været oppe på 5000.

Jeg er stadig MEGET rørt over at Mange ville følge mig både med mine Op/Ned ture og hvad jeg nu ellers lagde ind.

Men det er virkelig også en MEGA Fed følelse at jeg har hjulpet andre i gang med de små ide´er som jeg har fået hen af vejen og skal jeg være Ærlig? Det havde jeg virkelig ALDRIG troet at jeg kunne.

Jeg har helt fra starten holdt fast i at være Mig selv og IKKE være en anden og det håber jeg også at folk som jeg har mødt i virkeligheden ville sige.

Dog var jeg lige fraværende i en mindre periode da jeg gik ned med stress og der lagde jeg lidt det her vægttab på hylden da jeg virkelig havde det skridt.

Billedet her er fra d 15/1-2015 og til i dag 15/1-2018

img_92181

At være kommet SÅ LANGT som jeg er den dag i dag gør mig virkelig bare SÅÅÅÅ GLAD men også MEGA STOLT.

Da jeg startede op med gruppen havde jeg ALDRIG troet at jeg ville nå så langt med mig selv som jeg er den dag i dag og at jeg i dag mere kan grine af det som folk skriver til mig (Negative beskeder/kommentar)

I dag har jeg udvidet Mette´s Forandring med denne Blog og en Side på Facebook Mettesforandring samt instagram.

Takket være Bloggen Mettesforandring har jeg virkelig fået åbnet op og skrevet det ned sådan som jeg har det og været ligeglad med hvad andre tænker om en plus der er blevet delt billeder samt videoer.

Så ja det er ret vildt og se hvad der er sket de sidste 3 år både kropsmæssigt og mentalt.

Billedet her er taget her til aften:

img_92171

Nu vil jeg NYDE Min Mandag aften med lidt håndboldt.

Rigtig God Mandag aften

Rigtig Mange KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor er det bare SKØNT :)