Hvor er det her for vildt

Jeg er den som jeg er

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Tirsdag og en stille og rolig en af slagsen

img_e92151

Så sidder jeg sørme liiiige her igen for at skrive lidt på Bloggen men inden jeg skriver mere ville jeg lige dele blogindlægget fra i går som faktisk var en speciel dato for mig og hvis du ikke har læst den kan du læse den ved at trykke på linket

Blog Indlægget fra i går:

Hvor er det her for vildt

Det er virkelig ret vildt når jeg sidder og tænker tilbage hvad der er sket under denne her mest FANTASTISKE Rejse også selvom jeg har haft nogle MEGET dumme dage.

Men de dage ville man ikke komme udenom uanset hvad og med tiden lære man at de skal IKKE have lov til at gøre ondt som de har gjort.

Derfor er det jeg siger at denne rejse virkelig har været FANTASTISK fordi jeg har fået lov til at være mig selv uanset om folk har kunne lide mig eller ej.

Jeg er den som jeg er UANSET hvad og jeg ville ALDRIG ændre mig selv fordi andre mener det.

Selvom jeg ALTID har haft MEGA svært ved at stå fast så var jeg inderst inde ikke mig selv i mine yngre dage for “Husfredens skyld” og hvis jeg sagde fra (Nok mest overfor min søster) ja så endte det næsten altid med at enten min mor eller far sagde noget til mig og det har man jo heller ikke lyst til.

Men inde i mig selv blev det her med at sige fra ændret en del da jeg flyttede hjemmefra og det var SKØNT at kun at være mig selvom nogle dage kunne det godt være kedeligt meeeen sådanne dage kan jeg også have i dag og sådan er det jo bare.

Jeg syntes personligt at det er fedt at kunne sige fra og ikke bare gøre hvad andre siger eller mene det samme som dem så jeg er i den grad MEGA STOLT over den som jeg er og at jeg står ved det.

Dagen i dag har været en stille og rolig dag som startede med at manden skulle til møde på jobcenteret og så gik vi en tur ind til gå gaden for at kigge lidt men da vi skulle hjem og vi kom hen til busstoppestedet kunne vi se at bussen liiiiige var kørt og vi skulle vente 30 min på den næste og ja i stedet valgte vi at gå til det næste stop med en lille omvej for at udnytte tiden hvilket jo var meget hyggeligt og godt.

I morgen kalder en gå tur atter med Carlo igen og det glæder jeg mig til plus vi skal mødes med hundevennerne og få en sludder for en sladder med dem.

Men nu vil jeg ud at få gået en aften tur og så hjem og hygge med en gammel film nemlig Far til 4 (den havde jeg lige lyst til at se)

Rigtig God Tirsdag aften

Masser af Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor er det her for vildt