Den BEDSTE og FEDESTE Rejse Nogensinde

Weekenden som jeg ser frem til

Halløj På Bloggen 🙂

Hold nu op så blev det Fredag igen og Weekend.

img_93041

Der har været lidt stille her de sidste par dage på Bloggen da jeg ikke helt har været helt på toppen.

I Tirsdags skrev jeg her på Bloggen om den BEDSTE og FEDESTE Rejse som jeg har været på men som jeg stadig er på.

Blog indlægget kan læses her:

Den BEDSTE og FEDESTE Rejse Nogensinde

Jeg kan stadig blive TOTAL Glad i låget når jeg tænker hvad der er sket på de snart 3 år.

Selvfølgelig har der været nogle dage hvor det har været hårdt rent psykisk og hvor tankerne har fløjet rundt omkring en og nej det var da virkelig ikke sjovt at stå i men når jeg ser tilbage så har det på en måde gjort at jeg er blevet mere stærk og jeg har i dag nemmere at komme videre og sige PYT.

Som jeg skrev lige før så har jeg som sagt ikke været helt på toppen de sidste par dage da jeg sov af H til natten til onsdag og måtte droppe gå turen med Carlo Onsdag og ja i går da jeg kom hjem fra gå turen frøs jeg HELT VILDT så der blev bare puttet under tæppet på sofaen hvilket også var hyggeligt.

I dag er der blevet gået en LANG og God gå tur sammen med Carlo, Manden og en af hundevennerne og da vi kom hjem ja så fik vi liiiige lidt at spise og så gik turen til Bilka for at få handlet ind til i morgen hvor der skal bages Pizzasnegle og pølsehorn til fryseren og ja ellers håber jeg virkelig på at jeg kan sove LÆNGE i morgen da jeg lige har lyst til det.

Ellers skal der nok Nydes en gå tur samt gøre lidt rent (I mens at musikken spiller derud af)

På Søndag står den på TOTALT hygge sammen med Min svigerinde og vores Nevø da de kommer på besøg og ja så skal der Nydes lidt frokost sammen (lidt derfor vi skal bage pizzasnegle og pølsehorn) og så har jeg fået lov til at låne Carlo nogle timer da vores Nevø godt kan lide Carlo.

På Søndag er det også en MEGET speciel dag for mig da Min kære Mand og jeg har været sammen i 13 år og om aften står den nok på lidt lækkert til aften og måske slappe af til en film på Netflix.

Så det kan da kun blive en KANON Top Lækker weekend med masser af hygge.

Fredagens Menu (aftensmad) har i dag stået på kylling samt pastasalat (Rester) samt lidt lækkert brød til og pesto

Billedet er fra i går men det samme vi fik i dag dog ikke lige brødet på samme måde

img_93021

Mon jeg ikke kan tillade mig at smække benene op i efter en aktiv Fredag (Gå ture)

Billedet her er fra Min Skridttæller (Garmin Vivofit)

img_93051

Nu vil jeg Nyde Min Fredag aften med lidt tv og X Factor.

Rigtig God Fredag Aften og Rigtig God Weekend

Masser af KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den BEDSTE og FEDESTE Rejse Nogensinde