Det var lige det jeg trængte til

WoW hvor er det dog SKØNT

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Hverdag igen og jeg er TOP Klar her på Bloggen.

img_9931

Det var så den påske ferie og hvor er der bare blevet Slappet af/hygget i STOR Stil hvilket faktisk var MEGET Tiltrængt.

Det sidste indlæg jeg skrev her på Bloggen var den 26 Marts så ja det er nogle dage siden og indlægget jeg skrev inden påskeferien kan læses her:

Det var lige det jeg trængte til

Efter Alt det som der skete med svigerfar med hans kræft har jeg kunne mærke at jeg havde brug for et pusterum da det tog virkelig hårdt på os alle og det gør det stadig men på en anden måde.

Så i Tirsdag kørte vi hjem for at få vasket tøj hos svigerforældrene inden vi skulle en tur til Esbjerg på lidt påskeferie Onsdag.

Dagen blev ellers brugt til at hygge med vores Nevø og hvor vi var en tur på legepladsen og da vi kom hjem fra legepladsen blev vi inviteret på aftensmad hos vores Nevø og hans mor (Kenneths søster)

Så det blev en TOTAL God Tirsdag hvor den bare stod i hyggens tegn og masser af grin og helt ærlig så er det virkelig bare GULD værd.

Onsdag gik turen så til Esbjerg hvor vi lige kort var sammen med min Tante og Onkel inden de tog på påskeferie og ja ellers gik tiden med at være sammen med min farmor og et enkelt visit hos min fars x kæreste.

Det var virkelig SKØNT med en tur til Esbjerg Onsdag til Lørdag og ja bare komme lidt væk fra det hele og tænke på noget andet samt snakke om noget andet.

Lørdag var faktisk en STOR dag for mig og det var den fordi det var dagen hvor jeg ramte de 20 uger i min graviditet og Jubiiiiii ja det betyder HALVVEJS.

Billedet her er taget i Lørdags (31/3-18)

img_9923

Ja der er virkelig sket en del med maven og den er blevet dejlig rund hvilket jeg NYDER Rigtig MEGET og jeg glæder mig ENDNU mere til August  (hvilket jeg tror at der er flere som der gør det)

I går sad jeg og så på mine billeder på telefonen og ja så fik jeg lige lyst til at lave lidt Før/Nu billeder af min mave og hvor gør sådanne billeder mig bare SÅÅÅ GLAD I LÅGET.

Billederne kan ses her:

img_9943

img_9944

img_9949

Jeg kan Rigtig godt lide de Før/Nu billeder for det giver virkelig et helt andet indtryk og når man kigger sig selv i spejlet HVER dag ja så ser man det ikke rigtigt som man gør via billederne.

I dag har virkelig været en MEGET Spændende dag da jeg havde en tid i morges på sygehuset da vi skulle ud at se Emil da de nu var tid til at se om ALT ser ud som det Skal.

Der var INGEN Misdannelser og ALT så rigtig fint ud HELDIGVIS så det var virkelig Dejligt at høre Dog tog det 1 time fordi der var fest inde i maven på mig og det med at samarbejde ja det kender han ikke noget til MEN det lykkedes til sidst.

Billedet her er taget i dag d 3/4-18 og endda en mere til samlingen:

img_9954

Ihhhh hvor jeg dog glæder mig mere og mere til at vi får ham RIGTIGT at se og lære ham at kende.

Jeg er bare SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ GLAD og Smilet er bare KÆMPE STORT.

Nu går den ikke Længere da mine øjne snart sige Godnat.

Hvor var det DEJLIGT at være tilbage her på Bloggen.

Masser Af KÆMPE KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

1 kommentar

  • Susanne

    Åh hvor er du smuk. Dine kilo har omfordelt sig !!! Dit ansigt stråler og dine kinder er helt smalle. Godt gået.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det var lige det jeg trængte til