Når det ikke er sjovt så ender det alligevel godt

Det her er for vildt

 

Halløj På Bloggen 🙂

Så bankede Torsdag på døren.

img_99991

Ja så sidder jeg her med musik i ørene i mens jeg skriver og tager mig en slapper og benene smækket op.

I Tirsdags skrev jeg her på Bloggen om noget som ikke var så sjovt men alligevel endte godt og det kan læses her:

http://mettesforandring.dk/2018/04/10/naar-det-ikke-er-sjovt-saa-ender-det-alligevel-godt/

Det er virkelig noget MEGET mærkelig noget at jeg ikke kan styre mine følelser og de hormoner som køre rundt i kroppen på mig specielt når jeg kan stå og tude over næsten ingenting.

Det er virkelig noget underligt noget at man ikke kan styre ens følelser når man er gravid end når man ikke er gravid.

Jeg har som sagt haft det rigtig svært det her med at jeg så tyk ud og at jeg IKKE lignede en som var gravid og ja det gik mig faktisk en del på og ked af det for hvorfor kunne man ikke se min mave var rund men “bare” tyk selvom jeg godt ved at derinde gemmer sig en fin lille Baby Emil.

Jeg er virkelig SUPER STOLT over at jeg tabte mig alle de kg INDEN jeg blev gravid for jeg tør slet IKKE og tænke på hvad jeg så skulle “KÆMPE” med bagefter (kg)

At jeg har kunne tabe ALLE de kg og nå i MÅL og derefter kunne give både mig selv men også min mand den STØRSTE gave nemlig EMIL.

Det går mere og mere op for mig at jeg skal være MOR og jeg kan mærke at jeg bliver mere og mere glad og jeg har virkelig ALDRIG strålet så meget som jeg gør lige nu.

Billedet her er taget i Søndags til Mandens fødselsdag:

img_00101

Det er virkelig en MEGA SKØN følelse jeg har i kroppen da jeg virkelig IKKE troede at det kunne ske altså det her med at blive gravid.

I dag kom dagen hvor den stod på 2 samtalen hos jordmoderen og jeg var virkelig og jeg mener virkelig spændt på hvad hun sagde til det da jeg ikke har kunne holde den aftale med kosten som vi havde aftalt da jeg virkelig har spist ALT MULIGT.

Så til morgen skulle jeg på vægten og lige inden jeg gik på brød jeg TOTALT sammen da jeg virkelig frygtede at det ville se MEGET Slemt ud.

Den 14 December 2017 sagde vægten 99,5 kg ( Minus 29,3 kg)

Den 22 Februar 2018 sagde vægten 111,7 kg (+12,2 kg)

I dag den 12 April 2018 sagde vægten så 114,5 kg (+2,7 kg)

Jeg plejer IKKE at sige at jeg er STOLT når den går i + men det må jeg nok sige at jeg virkelig er i dag for igen med det som jeg har spist havde jeg troet på MEGET mere men nej nej det så for en gangs skyld godt ud.

Min jordmoder hun gav mig virkelig et skulderklap og sagde at det kunne jeg godt være STOLT over for det var rigtig godt gået.

Jeg fik målt mit blodtryk som var rigtig fint og så blev jeg målt fra navlen og ned hvilket også var rigtig fint MEN det bedste af det hele var at vi fik lov til at høre hjertelyden hos Emil og det varmede virkeligt.

Så jeg kan ikke andet end være MEGA GLAD og STOLT over denne dag.

Vi valgte endda at sætte bilen et stykke væk fra sygehuset så vi kunne gå frem og tilbage og NYDE det gode vejr (selvom det blæste en del)

Så blev der taget et nyt mave billede (uden) bluse og ALDRIG før har jeg været SÅÅ glad for min mave som jeg er nu og WOW hvor der virkelig sker en del med den.

Billedet her er taget d 10 April 2018 ( uge 21+3)

img_00121

Det kan virkelig IKKE blive bedre og alt begynder at lysne sig omkring Min Svigerfar da han skal begynde at have en form for kemo (piller) så de dumme kræft celler kan blive Dræbt/ Stoppet så vi kan få gavn af ham forhåbentlig i mange år endnu.

Så nu håber vi at han kan tåle dem og at det bliver STOPPET Men som lægen sagde til os var at han lå i den gode ende indenfor overlevelse så det kan vi godt kalde for POSITIVT.

Det kan virkeligt IKKE blive bedre.

Så Mette her er virkelig en Glad lille Julegris.

Rigtig god Fredag i morgen

Masser af KÆMPE KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når det ikke er sjovt så ender det alligevel godt