Glæden der gør en høj i kasketten

Det handler om at være ærlig

Halløj På Bloggen 🙂

Så sidder jeg sørme her igen og klar til at skrive lidt på Bloggen.

img_0215

Dagen i går der var jeg godt nok HELT VILDT overvældet og tro mig det er jeg stadig og det skrev jeg om her på Bloggen i går som kan læses Her:

http://mettesforandring.dk/2018/05/01/glaeden-der-goer-en-hoej-i-kasketten/

Hvor er det altså sødt at folk tænker på andre og glæde andre på den måde og hvor må det være Skønt at se andre blive glade.

For mit vedkommende kan jeg godt lide at overraske andre og bare se deres udtryk når de bliver glade det er virkelig en sand fornøjelse.

Nu hvor jeg skriver om det her med at gøre andre glade så er jeg faktisk også MEGET Glad for tiden.

Det er IKKE kun fordi jeg skal være MOR og fordi jeg kan mærke Emil møffe sig rundt inde i maven.

Jeg er virkelig RIGTIG Glad for at jeg har fået en MEGA God kontakt til min Svigerinde og det er jeg fordi det Desværre ikke altid har været lige let mellem os.

Jeg har som sagt IKKE altid følt mig helt velkommen i familien og ja er tit blevet set som hende det sorte får og tro mig det har virkelig gjort MEGA ONDT.

Sådan har det været med hele familien i mens jeg selv gik igennem en masse personlige ting så kunne jeg godt tage mig nogle vilde tude ture (dog når jeg var alene hjemme)

Jeg har faktisk Aldrig rigtigt haft et forhold (Venskab) til Min Svigerinde selvom jeg har prøvet og gøre mit ALLER BEDSTE.

Jeg har opgivet RIGTIG mange gange og tænkt PYT men alligevel har man jo ALTID et håb inderst inde.

Efter som vi INGEN kontakt havde fra Maj 2014 til ca Juli / August 2017 så var jeg bange for at lukke hende ind igen fordi jeg kunne huske hvor ondt det gjorde på mig før i tiden og det havde jeg bestemt IKKE lyst til at opleve igen.

Men efter at kontakten kom i hus igen blev der snakket nogle ting igennem og resten har vi taget hen af vejen.

Den dag i dag har vi virkelig fået et RIGTIG Godt Forhold / Venskab til hinanden og vi har begge to det sådan at kontakten skal IKKE brydes igen.

Jeg er Personligt RIGTIG Glad for at det går godt fordi vi ser mere til hinanden og vi er blevet bedre til at snakke sammen end vi nogensinde har gjort (syntes jeg selv)

Jeg vælger at skrive om netop dette da jeg inderst har været nervøs for at det har skulle gå galt igen og det lyder måske mærkeligt i jeres øre men jeg har måske været bange for at gå ned med flaget.

Nu hvor det køre så godt igen og at vi har fået et KANON Godt forhold til vores Nevø og endda får Æren i at hente ham i børnehaven.

Men det er heldigvis ovre igen og ALLE de bekymringer er væk igen og jeg er bare MEGA GLAD for at have de to i vores Liv.

Det var faktisk dejligt lige at få sat lidt ord på noget af det som før i tiden har Fyldt ALT for MEGET.

Det handler om at få det ud af kroppen så det netop IKKE kommer til at gøre ondt for inderst inde kan det være noget af det som kan bremse ens vægttab og tro mig jeg har mærket det på min egen krop og nej det er virkelig IKKE sjovt.

Nogle ville tænke at det ikke høre hjemme på et Blog indlæg men jeg kommer af med det og jeg får luft og kommer videre på den GODE Måde.

I går skrev jeg her på Bloggen om at jeg skulle ud at forkæles i dag og at jeg ikke ville afsløre noget før i dag.

Her kan i se hvad jeg er blevet forkælet med:

img_02851

Jeps det blev en tur til Frisøren og HOLD NU OP hvor var det godt nok blevet LANGT.

Det er virkelig SKØNT med noget kortere hår da jeg ikke er så god til at sætte det op og nu hvor varmen kommer er det noget lettere at holde det ud i stedet.

Her ses forskellen (tag jer ikke af farveforskellen det er solen som skinner ind)

img_02901

Nå men nu må jeg hellere stoppe og snart finde min seng da jeg er pænt TRÆT og jeg vil MEGET gerne ud at gå en tur.

Masser af KÆMPE KÆMPE Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glæden der gør en høj i kasketten