Det handler om at være ærlig

Hvor ville jeg ønske at jeg kunne

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev sørme Fredag og weekend igen.

img_02851

Det er helt VILDT som tiden den går hurtigt og jeg kan snart ikke følge med mere og i morgen siger kalenderen at jeg er 25+0 men pyt så er der ikke lang tid til August og Emil han kommer til verden. 

I Onsdags var jeg TOTALT Ærlig her på Bloggen og jeg fik virkelig sat ord på noget som har fyldt ALT ALT for Meget.

Blog indlægget kan læses her:

http://mettesforandring.dk/2018/05/02/det-handler-om-at-vaere-aerlig/

Der kan være RIGTIG Mange ting som bremser ens vægttab og som gør at man i stedet tager på i vægt og det kalder man jo ligefrem IKKE et vægttab.

Det tog mig RIGTIG MANGE år hvor jeg desværre lod tingene gå mig på fordi jeg var ALT for svag til at sige fra og lod det hele ”trænge ind”

Jeg sagde IKKE fra og jeg gik med mine ting inde i mig selv og fortalte det IKKE til nogen og når jeg som sagt var ked af ja så var det Chips og fryse pizzaerne jeg røg i eller hvad jeg lige havde lyst til.

Da jeg startede med mit eget lille projekt vægttab d 18 Maj 2015 der havde jeg virkelig svært ved at ”Give Slip” og at komme ud med de ting som gik mig på eller gjorde mig ked af det.

Det tog virkelig LANG tid at jeg Rigtig kunne åbne mig op og tro mig der er blevet arbejdet virkelig Meget på dette.

Bloggen her hjælper mig virkelig på den måde at jeg ”bare” sidder og skriver men at jeg også får sat ord på og ja for det UD af mit hoved.

Så hvis det er svært at fortælle andre hvordan man har det så begynd at skrive dagbog eller hvad det nu kunne være bare at det kommer ud af kroppen/hovedet.

Jeg ville ønske at jeg havde styrken til at kunne gøre det for MANGE år siden så jeg måske bedre kunne styre det for lang tid siden.

Det er ALDRIG sjovt at snakke om ens følelser og det med at åbne sig op og jeg gjorde det ikke fordi jeg var bange for hvad andre ville sige til mig.

Det kræver at man arbejder med sig selv og så skal det nok komme Tro Mig.

Jeg vil gerne indrømme at jeg virkelig savner mine LANGE gå ture og i sær nu her hvor vejret virkelig er MEGA Lækkert ja så kunne det da være SKØNT med en LANG gå tur i skoven.

Jeg kan godt mærke at det er hårdt for kroppen nu og hvis jeg går en Lang gå tur så er jeg TOTALT Død i kroppen resten af dagen specielt i mit lænd så derfor går jeg IKKE de ture særlig tit mere (MEGA ØVS)

Men så er det jo godt at jeg kan glæde mig over at når Emil kommer til verden så skal der HELT Bestemt ud at gå LANGE gå ture.

Og Det GLÆDER jeg mig VILDT MEGET til.

I går blev der gået en gået en tur på 6,02 km og i dag blev der først gået 2,49 km med Carlo og ja så har vi lige været en tur i Rosengårdcenteret, IKEA og Bilka og det blev lige til 7,49 km så i aften står den på TOTALT AFSLAPNING på sofaen og hvem ved en film måske?

I Morgen aften står den på Grill hygge hos Svigerforældrene sammen med Min Svigerinde så det bliver godt med noget hygge samt afslapning.

Rigtig God Fredag og Weekend.

Masser af Fredag og weekend Knus og Kram

Mette:)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det handler om at være ærlig