Når det ikke kan være anderledes.

Op På Hesten Igen

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Mandag og en ny uge er hermed skudt i gang.

Så er weekenden OG Ferien slut herhjemme hos os og det er nu blevet hver dag igen.

Det har bare været en uge med MEGA Meget hygge og hold nu op hvor har det dog været SKØNT.

Det var jo ellers ikke planen at Min Mand skulle være hjemme men efter som han blev fyret inden ferien ja så kunne han være hjemme sammen med Emil og jeg.

Vi har brugt vores ferie på at tage i Zoo, Købe ny klapvogn, Bestilt ferie til sydpå, været ude og gå nogle ture, været i Rosengårdscenteret og ellers har vi bare nydt det herhjemme.

Så nu kalder hverdagen igen med LANGE gå ture og kunne sidde her og skrive stille og roligt på Bloggen i mens at Emil er i dagpleje.

Jeg er SÅÅÅ Glad for at vi har valgt dagpleje i stedet for vuggestue som vi egentlig havde fået plads til i første omgang men både Min Mand og jeg havde ikke den bedste mavefornemmelse i den vuggestue MEN heldigvis måtte vi vores dagplejer som var ude at gå tur og hun fortalte at hun havde en ledig plads.

Der var en del fridage og nogle sygedage i starten MEN jeg har kunne gå derfra uden at han har grædt.

Der var nogle dage hvor det var MEGA Hårdt at gå derfra fordi han græd.

Nu hvor det har været ferie og det er nogle dage siden at han har været der var det egentlig spændende og skulle aflevere ham fordi det er jo en del dage siden men også at han har været hjemme sammen med os begge to.

MEN MEN Det gik SÅÅÅÅ godt med at aflevere ham og der var bare INGENTING overhovedet hvilket var/er SKØNT.

Efter han blev afleveret i dag ja så stod den på handle ind tid i Bilka (Husholdning) og andre små ting.

Så Mor her gik liiiiiidt Amok med at kigge på tøj meeen det viser jeg her på Bloggen i morgen (Fik ikke taget billeder af det i dag)

Som sagt er det Mandag og det er en Ny uge og den er blevet Sparket i gang med en Rigtig god og LANG gå tur på 8 km (til og fra Bilka og inde i Bilka) og plus det løse herhjemme.

I Fredags gik jeg på Vægten og BANG sagde det lige da vægten sagde 123,2 kg og AV AV AV AV +3,3 kg AVS den gjorde virkelig ONDT.

De her spekulationer som jeg har gået rundt med på det sidste det har desværre kostet mig noget PLUS på vægttabs kontoen og det er så det som jeg er ved at gøre noget ved nu for at få det mindsket for jeg ved at jeg ikke kan nå at tabe de 3,3 kg MEN jeg tager KAMPEN op og giver den MAX GAS

Så nu må vi se hvad den siger på Torsdag altså vægten.

Hovedsagen er jeg IKKE bare giver op MEN jeg giver den GAS og KÆMPER Videre.

Masser af Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når det ikke kan være anderledes.