Blandet men lige fra hjertet

JEG KAN, JEG VIL MEN GØR JEG DET?

Halløj På Bloggen 🙂

Så blev det Torsdag og det betyder nemlig at jeg har været på vægten.

Blog indlægget som jeg skrev i Tirsdag kom liiiiige inde fra hjertet og hvor er det skønt når man kan få sat ord på de ting som man tumler rundt med.

Blog indlægget jeg skriver om kan læses her:

http://mettesforandring.dk/2020/01/07/blandet-men-lige-fra-hjertet/

Jeg har som sagt her på det sidste virkelig fundet gejsten til at komme i gang med Motionen igen og hold nu op hvor er det virkelig SKØNT.

Det kan godt være at det er fjollet og gå rundt om stuebordet eller gå fra det ene rum til det andet MEN jeg holder mig i gang i stedet for at lave ingenting (Smække mig i sofaen)

Jeg VIL bare så gerne vise både overfor mig selv, Emil og Min Mand men også overfor jer som følger mig at jeg IKKE bare giver Op MEN at jeg bare VIL det her så jeg igen kan få Min Selvtillid op at køre igen som desværre svinger en del.

Det er ikke alle dage som er en dans på roser og sådan er det bare men jeg er blevet bedre til at ikke lade det påvirke mig som det gjorde før i tiden.

Men igen så kan vi alle have en dårlig dag uanset hvem du er.

Jeg har lige haft nogle dage hvor Emil ikke rigtig har ville mig efter han begyndte dagpleje igen og hver gang jeg snakkede til ham så tændte han totalt af og som Mor er det virkelig bare IKKE sjovt og det har virkelig gjort MEGA ondt.

Men i går og i dag har jeg afleveret ham og hentet ham alene og så har jeg sunget sange og snakket til ham i mens vi har gået en lille omvej hjem og jeg må sige det har virkelig hjulpet MEGET og nu får han ikke de flip som han gjorde Mandag og Tirsdag.

Sådan var det også i starten da han begyndte i dagplejen men avs det gjorde godt nok ondt inde i.

Men sådan er det og om det kommer til at ske igen vides ikke.

Som sagt har 2019 været et år med op og ned ture og nogle dage har været virkelige hårde end andre.

Jeg har som sagt virkelig haft nogle dage hvor jeg har følt at jeg hellere har ville ligge i min seng hele dage og bare sove det væk som jeg desværre gjorde for MANGE år siden meeeeen jeg har kæmpet og det har jeg for Emil og Min Mands skyld men også for min egen.

MEN HELDIGVIS har jeg ikke de dage mere da jeg føler jeg mere og mere kan styre det bedre end jeg har kunne før og hvad der lige er sket ved jeg ikke dog kan jeg godt have dage hvor jeg er ked af det fordi jeg har et STORT savn men det er vel normalt?

Nu er det blevet 2020 og jeg kan mærke at i år der bliver det mit år jeg er som sagt kommet RIGTIG godt i gang med motionen hvilket er MEGA MEGA Skønt.

Jeg valgte at gå på vægten den 31 December 2019 og der sagde vægten 115,9 kg og jeg havde tabt mig 2,2 kg fra den 22 December 2019

I Mandags ville jeg på vægten for at se hvordan det så ud.

Vægten sagde 117,3 kg (+1,4 kg)

Jeg tog mig selv i nakken og så har jeg ellers bare gået derud af i den uge her og givet den FULD Skrue FOR VILDT.

I dag blev det så den Rigtige veje dag OG nu siger vægten Dette:

I dag Torsdag d 9 Januar 2020 siger min vægt

115,5 kg

JEG GJORDE DET SKU!!!!!!!

Jeg har skisme tabt det som jeg havde taget på men om jeg så ikke har tabt mig mere end det JUBIIIIIIIII Siger jeg bare.

MINUS 1,8 kg siden Mandag morgen!!!!

MAN KAN HVAD MAN VIL!!!!!

JEG KAN, JEG VIL & JEG GØR DET!!!!!

Nu har jeg fået godt fat i det og så skal jeg bare fortsætte på den måde.

Jeg har desværre ikke fået taget noget billede fra i dag meeeen bare rolig det skal nok komme

Nu vil jeg Nyde Weekenden sammen med Emil og Min Mand.

Rigtig God Weekend.

Knus og Kram

Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blandet men lige fra hjertet