Velkommen Til Min Blog Mettesforandring

Når Livets Hårde Udfordringer Ender godt

img_1596img_4692 img_4693 img_4695Halløj Alle Sammen

ENDELIG kom jeg i gang med det jeg Virkelig brænder for nemlig sætte ord på det jeg går igennem Nemlig mit vægttab.

Jeg har prøvet dette Rigtig mange gang og bare løbet panden mod en mur. Efter og have prøvet og gå hos vægtkonsulenterne tilbage i 2011 og jeg vidste det hjalp mig var der 2 ting jeg kunne. Det var og begynde der igen Eller Lave en gruppe på Facebook hvor jeg kunne bruge den som en slags dagbog. Jeg gik i tænke boks og valget blev Gruppen. Januar 2015 kom jeg i gang og begyndte at tabe mig og jeg var Såå Stolt. Jeg sagde til mig selv en dag Mette nu køre det her bare for dig prøv nu og se. Gruppen voksede stille og roligt. Men så gik det galt og jeg røg ned med stress (Mobning på arbejdspladsen) og det tog hårdt på mig og det jeg havde tabt havde jeg igen taget på plus lidt mere. Nu har jeg aldrig været god til og gå en tur alene men jeg fik af vide fra flere Mette ud og gå nogle ture. Jeg brugte mine gå ture som Terapi hver gang jeg begyndte og sidde og tænke for meget ja så gik jeg en tur. D 18/5-15 ville være en dag jeg aldrig glemmer nemlig den dag mit livs rejse begyndte for alvor J. Gruppen voksede og voksede og jeg blev mere og mere Motiveret til og give den en skalle. Før var jeg en meget Usikker/Genert pige men også Meget Følsom kunne bryde sammen over mange ting. Hvis jeg skal beskrive mig selv vil jeg sige det sådan her: Før så jeg mig selv som den grimme ælling og i dag er jeg blevet den Stærke/ Smukke svane. Jeg har ALDRIG været så Motiveret før som jeg er nu og i dag er der Intet som kan slå mig omkuld som det var før i tiden. Da jeg gik i gang med det her og skulle lave denne blog sagde jeg en dag højt til mig selv ” Mette prøv lige og se på dig selv nu er du blevet en selvsikker kvinde”

I dag kan jeg Juble med jeg har Tabt mig 14,1 Kg Men også hele 58 cm er Smuttet fordelt på Hele Kroppen

Masser af Kram En Meget STOLT Mette

1 kommentar

  • Jeanette etly kristensen

    Gild det var mig men synes det er meget svært når jeg går med rulator ….Men et stort tilykke her fra hilsen jeanette

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen Til Min Blog Mettesforandring