Når Livets Hårde Udfordringer Ender godt

Når Motionen Bliver Hyggelig Men også Sjovere

Halløj 🙂

Efter jeg havde lavet mit indlæg i dag kunne jeg ikke lade være med og tænke lidt fremad hvad jeg kunne skrive om. Nå jeg skal ud og gå har jeg altid en rute jeg gerne ville gå Men den bliver tit lavet om under vejs. Tit bliver mine gå ture noget længere og bagefter kigger jeg og tænker WOW. Når jeg tænker tilbage i tiden var jeg ikke den som bare gik en tur alene men igen jeg er blevet ældre og mere selvsikker. Selvom jeg IKKE er stolt af og gå ned med stress var det faktisk det som fik mig i gang hvilket jeg er rigtig glad for. Et råd jeg kan give jer og et jeg selv brugte det var jeg sagde til mig selv jeg SKAL ud og gå 2-3 gange om dagen (et af mine mål) så fandt jeg mine høre telefoner frem. Når jeg skulle gå med musikken i ørene måtte jeg IKKE vende om og gå hjem før jeg havde hørt 5 musiknumre og hold nu op det virkede sørme på mig ( selvom jeg ikke altid var i humør vidste jeg bare jeg Skulle ud) Jeg fik i 2014 et ud med skridttæller ( Garmin Vivofit)  og jeg Skulle bare op på de 10.000 skridt.

Den dag i dag går jeg mere end de 10.000 skridt nu er jeg oppe på ca 20.000 – 25.000 skridt Hvilket er blevet normalt for mig men også stort da jeg Aldrig har gået så meget som jeg gør nu. Ligenu går jeg i gennemsnit 10 km om dagen ( Nogle dage mere og andre mindre)

Men det bliver jo også kedelig og gå selv derfor er jeg Så heldig og få lov til og låne Carlo “min lille kammerat” som jeg kalder ham. Carlo nyder de her lange gå ture og gerne i skoven.  Han er stort set med ude og gå Hver dag og når jeg henter ham bliver han SÅÅ Glad og hvor er det da Skønt.

Når jeg ikke er ude og gå så ELSKER jeg bare og tænde for musikken og så danse løs herhjemme i stuen og bare få pulsen OP. ( Som i kan se på videoen)

Jeg finder tit på skøre ting men på mig hjælper de og jeg sidder Ikke ret meget i min sofa som jeg gjorde før i tiden

Så Husk det kan godt være det er tosset og danse løs men gør det som du syntes er sjovt. 

Masser af Motivations Kram Mette

P.S I kan læse mine gode råd som jeg Bruger/Brugte herinde under Gode Råd 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når Livets Hårde Udfordringer Ender godt