Når Motionen Bliver Hyggelig Men også Sjovere

Hvad har Mettesforandring gjort ved Mette ?

Follow my blog with Bloglovin

Halløjsa 🙂

Da jeg i dag var ude og gå i regnvejret gik jeg og tænkte tilbage i tiden hvordan mit liv var før i tiden. Da jeg var lille havde jeg mange legekammerater da jeg blev ældre havde jeg af og til min søster på slæb hvilket ikke altid var sjovt. Jeg var en pige som var meget stille og da jeg blev ældre brugte jeg meget tid hjemme. I mine teen age år var ikke altid sjovt havde en søster som fik mere opmærksomhed og det var ikke altid lige sjovt.  Efter en hård Skilsmisse med mellem mine forældre boede jeg lidt tid sammen med min far men en uge før jeg blev 19 fik mit eget sted og bo og det var Super SKØNT endeligt mit eget sted og jeg kunne selv bestemme hvad jeg ville gøre. Den gang begyndte jeg så småt og sige fra og hold nu op hvor var det altså rart det var bare en rigtig fed følelse. Efter og have boet selv i 3 år rykker jeg mine telt pæle op og flytter til Fyn og det var rart og komme væk fra en fra knap så gode minder Men det var da også rigtig hårdt og lige pludselig skulle så langt væk hjemmefra. Nu kunne jeg godt mærke på min egen krop jeg ikke havde været vant til og sige fra og jeg bliver bedre og bedre til det hvilket gav mig nogle ordenlige Dyk nogle gange. Og komme ind i en familie (Svigerfamilie) og gøre ALT for at de kunne lide en gik ikke altid efter planen MEN jeg var kommet til et punkt at jeg ikke ville være svag mere men jeg ville være STÆRK. Efterfølgende skete der en masse ting i min egen familie og jeg blev valgt fra (mine forældre & Søster) som var et Kæmpe SLAG i hovedet og få. Jeg kom videre så godt jeg kunne. Det var hårdt og jeg havde svært ved og finde troen på rigtig mange ting da vi stod med INGEN kontakt til min familie men også svigerfamilien.  Jeg begyndte virkelig og tage på og jeg blev mere og mere trist over jeg så ud som jeg gjorde.

Men efter jeg fik lavet Mette´s Forandring på facebook har den virkelig hjulpet mig MEGET. I dag siger jeg Meget mere fra og før i tiden tog jeg tingene meget tungt og det har også været en ting som har kostet sved og tåre. I dag siger jeg til mig selv ” Mette det er dig som er kommet videre og Misundelse er en grim ting”  Det har ikke været let men som jeg har skrevet før så jeg mig selv som den grimme ælling før i tiden som nu er sprunget ud til og blive den Smukke Selvsikre Svane.

I dag har jeg virkelig troen på det her skal lykkedes  og jeg viser det jo gang på gang jeg har styr på det 🙂 Videoerne som jeg har lagt ind i dette indlæg er billeder som er taget fra da jeg begyndte      (18/5-15) til i dag. Jeg kan gode lide og lave disse små film som jeg sidde og se tilbage på.

Masser af Søndags Kram Mette

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når Motionen Bliver Hyggelig Men også Sjovere