Total Ynglings Salat Kylling/ Bacon

Weekenden er slut og en ny uge starter

Halløj 🙂

Så blev det Mandag igen efter en weekend hvor den har stået på afslapning. Denne her weekend har manden været på arbejde så det er med og finde på noget og lave ellers kan tiden godt blive lang. I Lørdags efter jeg havde siddet og skrevet lidt på min blog fik jeg en ide da jeg skulle ud og gå en tur. Nemlig og gå manden i møde og overraske ham i netto da jeg vidste han skulle handle ind. Jeg tog cyklen med så vi kunne cykle hjem sammen. Da jeg var i god tid kunne jeg lige så godt udnytte det dejlige vejr og tiden så jeg stillede min cykel og så jeg gik rundt i området og Wupti så havde jeg sørme gået 6 km 🙂 Det blev en god dag med 2 gode gå tur og en cykeltur. I går Søndag var en kedelig dag og det regnede og regnede og der kom min Motivation op jeg spurgte om jeg måtte tage Carlo med ud og ja det ville han gerne så jeg tog gummistøvlerne på og paraplyen så jeg kunne komme ud og gå det er rigtig hyggeligt med selvskab og i sær når begge nyder det selvom det virkelig regnede.

Nu er det blevet mandag og hvad får jeg mine hverdage til og gå med? Som sagt går jeg hjemme til hver dag hvor jeg bruger min tid på og søge arbejde men også de huslige pligter. Det her med og gå hjemme er IKKE det fedeste overhovedet derfor holder jeg mig også i gang da man godt kan blive bims af dette. Derfor går jeg også de her Lange gå ture for og holde mig i gang men også fordi at de gør mig Så Glad I Låget. Jeg kan have en dårlig dag og virkelig bare have lyst til og kravle under dynen Men så ved jeg at det ikke hjælper nej det gør det værre. Nej jeg skal ud og gå og 10 min efter jeg er kommet ud så er alting godt igen. Jeg kan virkelig mærke den motion jeg får ved og gå Virkelig hjælper på kroppen men så sandelig også på sjælen derfor ville jeg heller ikke undvære de gå ture.

Så hvis du sidder derude og gør ligesom mig altså går hjemme så kom ud og træk noget frisk luft det hjælper virkelig. Hvis du har svært ved dette så kan du læse de gode råd jeg har skrevet herinde på bloggen det er nemlig dem som fik mig i gang.

HUSK:  Hvor der er vilje er der vej 🙂

Billederne jeg deler med jer er fra nogle af mine gå ture

Mandags Kram Mette

img_4700img_4698

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Total Ynglings Salat Kylling/ Bacon