Weekenden er slut og en ny uge starter

Den nemmeste løsning hvorfor ikke ??

Halløjsa til dig som skal til og læse det her 

Da jeg startede d 18/5-15 med mit eget lille projekt med og skulle tabe mig fik jeg rigtig mange spørgsmål om den operation (Gastric bypass) om jeg havde overvejet denne. Nej jeg har aldrig tænkt på den eller vejet og få den. For mig ville det være for nemt men hvorfor ville det være for nemt. Jo fordi jeg ved jeg godt kan det her med og tabe mig da jeg tilbage i 2011/2012 tabte mig 18 kg. Jeg kender nogle har fået den lavet og hvad de har af problemer i dag har jeg ikke lyst til. En gang kendte jeg en hun havde lige fået den lavet og en dag siger hun så ih jeg glæder mig til jeg kan få lov til og spise kage og slik igen. Så for mig tror jeg ikke det er sund fornuft da det har noget med ens tanke gang eller psyken og gøre. Jeg har også fået rigtig MANGE tilbud med Div slanke piller samt andre ting. Men som jeg har skrevet før så har jeg mange gange prøvet og skulle tabe mig og hvor jeg har følt jeg ikke har duet til noget men også har følt mig som en fiasko. Som sagt hvis jeg ikke har haft det godt med mig selv så har jeg heller ikke kunne tabe mig. Man kan godt kalde det her for en drøm altså drømmen om jeg skal vise mig selv men også jer andre jeg kan det her nemlig og tabe mig. Det er en KÆMPE Motivation i sig selv at vide at nogen følgere med derude og ved at det ikke altid har været nemt for mig.

Jeg har haft Rigtig Mange Bump med på vejen og den dag i dag oplever jeg dem ikke hvilket gør jeg Aldrig har haft det bedre end jeg har nu 

Hvis jeg tænker tilbage var jeg ikke den som lige gik mig en tur i regnvejr nej jeg undgik det ALTID.

I går vidste jeg da lige at tingene har ændret sig i den grad. Jeg gik op og hentede min lille låne hund Carlo efter vi havde gået lidt begyndte det og regne og det skal lige siges han er ligeglad med regnvejr. Men nej vi gik vidre og det endte med og havde gået 8 km i alt YES SÅDAN. Da aftensmaden var blevet indtaget(Pasta med Hakket tomat/soltørret tomat) blev det igen gået en tur som vi altid gør herhjemme og i regnvejr den var ikke så lang MEN vi kom ud og gå hvilket var hovedsagen.

Men det stoppede ikke her for da vi skulle se Dicte kl 20 ja hvad gjorde Mette så jo hun gik frem og tilbage foran tv´et og det blev da lige til 4,66 km mere men også 6.867 skridt

TOTAL TOP MOTIVATION 

Masser af Kram Mette

Billederne jeg har vedhæftet er fra i gårimg_4746 img_4747 img_4748

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden er slut og en ny uge starter