Mine Mål Til Et Bedre Liv

Min Top Motiveret Dag

Follow my blog with Bloglovin

Halløjsa

Så blev det onsdag aften og jeg har haft en KANON Lækker dag WOW med WOW på.

Min dag startede med jeg skrev herinde på bloggen og efter det gik jeg hen efter Min lille kammerat Carlo. Det blev det en Rigtig God tur hvor vi fik gået 8 km og lige en smut i hundeskoven for og se om nogle ville lege lidt da han var i Total Hopla. Efter han var kommet hjem kunne jeg mærke på mig selv jeg at jeg havde lyst til mere og jeg ikke bare kunne stoppe. Så jeg gik derud af og tog lidt billeder på snapchat Men lige pludselig var min tlf gået død for strøm og jeg gik hjem og fik lidt strøm på så den kunne klare det sidste Men nej nej igen var den nede på 1 % og jeg manglede KUN og gå 500 m så igen hjem og få strøm på for og lige kunne få det sidste med Nemlig så den hed 10 km. Havde det været mig for 5 år siden havde jeg sagt til mig selv nej nu gider du ikke mere og stoppe gå turen Men der havde jeg ikke gået så mange km som jeg gør den dag i dag. Jeg kunne godt mærke jeg var træt så jeg valgte og se en film og slappe lidt af til det. Efter aftensmaden blev det tid til lidt frisk luft hvilket vi gør herhjemme hver dag efter maden. I morgen kalder vægten så jeg vil jo gerne give den en xtra Skalle så når dette er skrevet og lagt ind på bloggen ja så vil jeg lige gå lidt frem og tilbage foran tv´et og lige holde mig lidt i gang og få lidt flere skridt på Skridttælleren. Hvorfor skriver jeg om dette jo fordi jeg godt kan blive overrasket over mig selv nogle gange og kan stadig godt stoppe op og sige ” Hey Mette Hvad sker der lige der hvor kom den der fra?” havde aldrig troet på jeg skulle stå som jeg gør i dag hvilket gør mig Rigtig Glad men også MEGA STOLT.

Masser af Super Kram Mette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine Mål Til Et Bedre Liv