Min Top Motiveret Dag

Så blev det Torsdag og vægten kaldte i dag

Follow my blog with Bloglovin

Halløjsa Derude

Så blev det Torsdag og det var i dag tid til og gå på vægten. Men inden jeg røber dette ville jeg godt lige fortælle lidt først. Hver Mandag går jeg på vægten for og se hvor slemt det ser ud efter en weekend det har jeg altid gjort for og følge hvordan det går. Og så går jeg på igen om Torsdagen hvor vægten gælder fra. Jeg tillader mig Altid og have en hygge aften med god mad og Slik/chips om Fredagen for jeg kan mærke på mig selv jeg ikke har lyst til disse ting i min hver dag. Men for og komme tilbage til min vægt så var jeg på vægten Mandag for og smug kigge og der sagde den + 2 kg og jeg tænkte Nå Mette du har hygget dig men du gør dit bedste og giver den MAX GAS. Som sagt har jeg et mål der hedder Minus 15 til d 18/12-16 Hvilket jeg er godt på vej til.

Men for og ikke trække den mere kan jeg lige nu JUBLE med at jeg har siden Torsdag 6/10-16 tabt mig MINUS 300 g og jeg blev Såå glad jeg stor tudet da jeg hørte hvor meget jeg havde tabt mig. Jeg er nu en MEGET Glad ejer af MINUS 14,4 kg siden 18/5-15 med et par bump undervejs. Så jeg smed de + 2 kg og yderligere 300 g

MINE ARME KAN IKKE KOMME NED

Billedet jeg har lagt ind i dette indlæg er taget i dag

WOW YES JUBIIII SÅDAN FEDT SUPER GLAD/STOLT

Masser af Super Glade Krammer Mette

img_4772

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min Top Motiveret Dag