Så blev det Torsdag og vægten kaldte i dag

Hvor henne shopper jeg tøj ?

Follow my blog with Bloglovin

Halløjsa til dig som læser dette

Tænkte jeg ville fortælle lidt om hvor jeg køber tøj henne da jeg er blevet spurgt om det nogle gange

Det skal lige siges jeg kan godt lide og shoppe tøj jeg gør det bare ikke så tit Men når jeg shopper kan jeg godt lide og købe lidt mere en bare en bluse. Nu kan jeg ikke gå i de butikker hvor de er mindre i Størrelsen (Only, Vero Moda mm) Nej jeg shopper gerne tøj i Zizzi. Sidst jeg var ude og shoppe tøj var i sommers hvor der lige skulle købes lidt kjoler til ferien (Gran Canaria) Men dem fandt jeg i Bilka til under 100 kr. hvilket gjorde jeg lige købte hele 3 StK kjoler og 2 bluser. Jeg har ikke altid været god til og gå i kjole men sjovt nok når jeg har været ude og rejse har der ingen problemer været hvorfor er svært og forklare. Men efter jeg har tabt mig er det ligesom om at det klær mig meget bedre men de bedste af det hele nu ELSKER jeg og gå i kjole. Billederne jeg har vedhæftet på dette indlæg her kan i se de kjoler og bluse jeg købte i Bilka og det andet billede er mine Ynglings bluser fra Zizzi selvom den grønne er ved og være for stor til mig desværre. Når jeg har købt tøj har det altid været noget hvor jeg har, kunne gemme mig pga. min figur men nu der gør det ikke noget det sidder lidt tæt for nu er det blevet Bedre

 Men min selvtillid har også fået et skub. Det her med og tage billeder af mig og ligge dem ind hvor alle kan se det er noget nyt. Før i tiden var det kun hovedet jeg tog billeder af og det var fordi jeg vat ALT for flov over min Krop. Nu tager jeg billeder tit og den video hvor jeg danser er også noget nyt. Nu er jeg ikke den Mette som gemmer sig mere nej nu er jeg den Mette som tør og vise sig frem men også siger fra. Mit mål er næste gang jeg skal ud og rejse er og komme i en bikini da jeg altid bruger badedragt da jeg syntes det gemmer på ens deller. Men det er ligesom om at syd på bliver jeg ikke kigget på som jeg føler jeg gør herhjemme.

Det var lidt om med mit tøj og hvad min forandring har gjort ved det med og gå i kjoler men også med billederne

Rigtig God Fredag & Weekend til jer

Fradags Krammer Mette

img_4777

img_4780

6 kommentarer

 • Louise

  Hej Mette. Jeg kan anbefale dig tøj af mærket Junarose. De har deres egen hjemmeside. Det er SÅ smart og i den prisvenlige ende.. Og fremhæver former på en positiv måde. Det er så flot at du klær dig så det kan ses….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej smukke Mette

  Jeg køber for det meste også i Bilka, zizzi, H&M, ellos,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Syntes simpelhen du er så sej Mette at du er nået så langt.. du er et kæmpe forbilled❤️
  Er så vild med den pinke trøje og den blå de klæder dig virkeligt kanont😊
  Gad man stadig kunne få den pinke der den gad jeg godt eje

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hejsa søde Anja og 1ooo 1ooo Tak for de søde ord. Det er noget tid jeg købte den så jeg tror ikke de har den mere desværre.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så blev det Torsdag og vægten kaldte i dag