Hvor henne shopper jeg tøj ?

Jubiiiiii Weekend

Halløj Derude

Så blev det Fredag og det betyder Weekend men ikke bare weekend men en Super en af slagsen. Manden har fri og det skal nydes med en hygge aften i aften hvor Fredag er min dag hvor jeg tillader mig selv og spise usundt. Så i aften står maden herhjemme på Fyldte pasta med ristet bacon & Champignon vendt i en sovs med noget fløde og persille MUMS Total Ynglings MEN MEN jeg har et motto der siger ” Når jeg skal nyde må jeg også yde” så når vi har spist hedder det en gå tur og en LANG gå tur i morgen måske en tur i skoven og gå hvem ved?  I morgen står den på lidt let aftensmad hvor den står på lidt hygge med lidt Tapas men som i kan se har jeg vedhæftet på dette indlæg billeder af det som menuen står på. Men igen så tillader jeg mig og bruge en hygge dag her om Fredagen for og ikke “Falde i” i løbet af ugen.  Ellers står den bare på nogle dejlige gå ture måske den står på et spil eller 2 (Brætspil)

MEN MEN nu skal det jo ikke være hygge det hele for jeg har i dag givet mig selv en UDFORDRING og den går ud på Den næste måned må jeg IKKE spise Slik/Chips Så i aften er sidste gang. Den her udfordring skal holde indtil Lørdag d 12/11-16. Billedet hvor jeg jubler er fordi jeg ser til denne udfordring.

Nu har jeg haft denne Blog i en uge og Wow jeg syntes det er skønt med det ros jeg får fra jer derude og igen så er det her ret vildt at på 1 uge der snart er 2000 som har været inde og kigge det gør mig MEGET Mere STOLT. Af hjertet Rigtig Mange Tak.

Håber i derude også får en Super Lækker Fredag/ Weekend

Weekend Kram Mette

img_4785

img_4787

img_4789

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor henne shopper jeg tøj ?