Jubiiiiii Weekend

Det Farverige Efterår

Follow my blog with Bloglovin

Halløjsa Alle Sammen

Så er det rigtig blevet Efterår hvor det er koldt samt blæst jeg har ikke nogen favorit (Vinter, Forår, Sommer eller Efterår) Selvom jeg er et Forårs barn.  Hvorfor har jeg mon ikke nogen favorit nej fordi hvis vi tager efterår som vi har nu kan jeg bruge til mange ting. Jeg ELSKER og gå i skoven og se alle de blade som skifter farve på alle træerne det er SÅ flot. Jeg har selv været en af dem som før i tiden ikke var til og få ud når det regnede nej jeg ville hellere blive inde men hvor jeg i dag er blevet det stik modsatte dog ikke hvis det bare står ned i stænger. Men skal jeg tabe mig hjælper det ikke bare og sidde i min Sofa nej jeg ville hellere være ude. Når jeg er ude og gå Elsker jeg og tage billeder af de mange flotte farver som jeg gjorde i dag til og lave små collager med og bruge dem herinde til bloggen som sagt kan jeg godt lide og være kreativ. Den dag jeg får børn ville jeg også tage med i skoven og samle kastanjer som jeg gjorde da jeg selv var barn og lavede små figur eller som jeg gjorde i dag samlede dem til pynt herhjemme. I morgen vil jeg i skoven og samle kogler til juledekorationen eller julepynt ja fantasien sætter ingen grænser. Når jeg gør det på den måde her så tænker jeg ikke over jeg har gået Langt nej jeg får tankerne væk. Husk om det er leg eller nydelses af naturen så tænker man ikke på så meget andet.

Det eneste det handler om er at jeg tager tøj på efter hvordan vejret er og jeg kommer ud og får mig rørt samt tankerne væk.

Jeg ved godt det ikke altid er sjovt og gøre dette alene men nu har jeg enten Carlo eller Manden med da jeg i perioder ikke føler mig tryg ved og gå alene i skoven (Da jeg føler mig forfulgt/overvåget)

Billederne/Video er fra dagens Super gode gå tur

Efterårs Kram Mette

img_4809

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jubiiiiii Weekend