Det Farverige Efterår

Det var den weekend og en ny uge er på vej

Halløjsa på denne kolde Søndag

Så blev det Søndag efter en Kanon god weekend hvor den har stået på hygge. I Torsdags gik Manden og Jeg over til Bilka for og få handlet ind til weekenden og i det vi ikke har bil købte vi for et par år siden os en cykel trailer så vi kan handle ind til flere dage. Men det blev der så også brugt en del timer på hvilket var hyggeligt. Fredag stod den på og skulle tidligt op da manden skulle møde kl 7 og jeg valgte og få sendt nogle ansøgninger afsted. Fredag aften stod den på TOTAL god mad og en rigtig hygge aften med ALT for meget slik men nu har jeg en Udfordring jeg skal holde JUBIIII. I går Lørdag stod den på en LANG god gå tur i skoven og så hjem og tænde nogle fyrfadslys og bare slappe AF inden vi skulle hygge os med noget Tapas. I dag blev det ikke til 10 km i et hug som i går MEN vi kom ud og samlet kogler i skoven til juledekoration så det blev da til 7,30 km ( trods mine mavesmerter) og om ikke så længe står den på hygge med svigerfar til kaffe og kage. Den uge vi kommer ind i har rigtig mange ferie men det har jeg ikke da jeg skal fra i morgen og til Januar i noget Aktivering så det er jeg lidt spændt og se hvad det er for noget. Når folk spørger mig hvad jeg laver til daglig så er jeg begyndt og sige mit arbejde er og søge arbejde. Men det er godt nok ikke nemt og finde noget selvom der bliver søgt og søgt. Mange af gangene når der bliver søgt på de stillinger så er der jo mellem 300 – 500 ansøger og jeg vil da godt indrømme det er ikke altid sjovt men jeg holder hovedet højt for jeg ved at det kommer lige pludselig. Som sagt har jeg uddannelse indenfor butik men har ikke arbejdet med det siden jeg blev færdig i 2011. Men hvad har jeg så arbejde med jo jeg har arbejdet en del i børnehave/vuggestue de sidste 4,5 – 5 år.

Det var lidt om min weekend men også lidt omkring hvad jeg bruger mine hverdage på nemlig jobsøgning og hvad der skal ske i den kommende uge

Håber du som læste dette også får en Rigtig God uge

Søndags Krammer Mette

img_4816

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det Farverige Efterår