Det var den weekend og en ny uge er på vej

Mandagen blev til en Sofa dag

Hej med jer 🙂

Så blev det Mandag og jeg har virkelig haft en nat hvor jeg bare er vågnet mange gange rigtig øv.  De næste 13 uger skal jeg være i noget aktivering hvor jeg skal mødes med en slags mentor og jeg kan komme til nogle små workshops. Det var første dag i dag men hvornår jeg skal møde derinde ved jeg ikke helt endnu da hende jeg skal mødes med ville ringe til mig. Men som jeg skriver blev denne Mandag en sofa dag fordi jeg desværre måtte melde mig syg har virkelig en del mavesmerter så ikke en gang en gå tur kan jeg selvom troede jeg at jeg var sej og gå 7 km kunne jeg godt mærke det ikke var helt så godt. Jeg kan godt mærke mig humør i dag er lidt nede og jeg har ikke den store lyst til andet og bare slappe af og se tv/film. Jeg kan godt få lidt i periode hvor jeg ikke ved om jeg skal grine eller græde og hvor er det dage altså noget trælse. I dag føler jeg mig ikke god nok og kan mærke på mig selv jeg lige har brug for en slapper. Jeg har derfor valgt og Ikke gå på vægten på Torsdag fordi jeg ikke rigtig kan komme ud og gå men også fordi jeg ligenu ikke kan styre det her med min mavesmerter(periode) men også fordi jeg ikke tør mine spis mindre dage når jeg har det sådan her. Jeg vælger og tænke  på mig selv og hvad der er bedst for mig nemlig bare og være Mette og tage det stille og roligt. Om jeg går på vægten og tager mit mål nemlig 15 kg på Torsdag eller næste er jo lige meget bare jeg gør det. For mig handler dette om at jeg selv kan følge med for ellers går det galt og jeg ville jo helst ikke ødelægge det.  Nu er jeg en meget ærlig person og selvom alle kan læse denne blog ja så skriver jeg også tingene lige ud hvad jeg føler og tænker. Jeg har det bedste med og være ærlig for det ved jeg at jeg kommer længst med da jeg tit er blevet rost for og være mig selv og ikke mindst ÆRLIG.

Nå men jeg vil hygge mig her på sofaen i mens vil jeg glæde mig over jer som følger denne blog og læser mine indlæg.

Husk: Ærlighed kommer man længst med.

Rigtig god Mandag/Uge alle sammen

Mandags Kram Mette

img_4755

2 kommentarer

 • Karina

  Kan ikke være mere enig,med ærlighed når man længst 👍
  Knus Karina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg elsker at læse dine oplæg om alt. Jeg er vild med dit ærlige sind ❤️ Ja Mette du skal passe på dig selv og tage sådan nogen dage ind imellem. Nyd det og god dag.
  Knus Karina.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det var den weekend og en ny uge er på vej