Mandagen blev til en Sofa dag

Op på hesten igen Intet kan slå mig ud

Halløj 🙂

Så blev det tirsdag og jeg er kommet oven på efter min knap så gode dag i går. Hvor er det lang tid siden jeg har haft sådan en dag hvor jeg ikke havde lysten til noget som helst kun min sofa med film og ikke andet. I går havde bare lyst til alt muligt der blev spist lidt kage men også toast blev spist og til aftensmad blev det til 1 ½ omelet. Men hold nu op hvor har jeg dårlig samvittighed overfor mig selv det er helt vildt men når jeg er nede som jeg var kan jeg spise og ikke tænke over det og hvor er det altså TRÆLS men jeg ved også at dagen efter har jeg det bedre igen. I dag havde jeg det bedre men kunne godt mærke mit humør var ikke heeeelt i top så jeg tænkte nej men går jeg op og henter Carlo bliver det Meget bedre og heldigvis ville han da gerne med ud og gå. Når jeg skal hente ham bliver han Såå glad for og se en og det varmer virkelig mit hjerte at sådan et lille væsen bliver så glad for han ved godt når jeg kommer, skal vi ud og gå. Mine gå ture er blevet hyggeligere og sjovere efter jeg har fået ham med ud og gå for hold da op man kommer i snak med mange når Carlo er med. Det gjorde bare lige dagen en tand bedre og smilet kom frem på ens læber igen hvilket bare er det BEDSTE. Ligenu er det meget op i medierne det med de klovne og jeg vidste ikke helt om jeg turde gå igennem skoven for jeg ved seriøst ikke hvad jeg skal gøre MEN igen overskygger min motivation alt det andet så hvad gjorde jeg jamen jeg gik da igennem skoven Men kunne ikke lade være med og kigge tilbage hele tiden. Det kan godt være de ikke er ude om dagen men når jeg lige fortiden er lidt nervøst anlagt kan jeg ikke lade være med og tænke på det. En lang tur blev gået og Carlo sagde pænt godnat da vi kom hjem som i kan se.

img_4842

img_4843

Dagen står ellers på og fået skrevet på bloggen lidt og mon ikke jeg skal gå manden i møde når han har fri aftensmaden er i dag rester fra i går Omelet (Champignon, Skinke og revet ost) dog i dag med lidt salat til. Efter aftensmaden er indtaget hedder det en lille aften gå tur inden der kommer det med bondemændene kl 20 men ellers skal der bare slappes af og lade op til en ny dag i morgen.

Har tilføjet et par små film fra Gå Turen

Tirsdags Kram Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagen blev til en Sofa dag