Op på hesten igen Intet kan slå mig ud

Wow det her er vildt men også Mega Sejt

Halløj 🙂

I dag er jeg Super Super glad og har lige danset rundt i stuen ja så glad er jeg men hvorfor mon? Jo jeg var på vægten i søndags og ups det var vidst en vild weekend at den sagde + 1,9 kg. Men jeg har tit tænkt på det er ca. 2 kg jeg tager på efter en weekend MEN MEN nu har jeg jo et mål og det er MINUS slik og chips i en måned. Efter min knap så gode dag i mandags og jeg ikke rigtig lavede andet og sidde i sofaen og bare se film valgte jeg i dag og smugkigge på vægten og WOW med WOW på vægten sagde da lige MINUS 1,6 kg Hold nu op hvor er det her vildt og mega sejt.

Billedet er taget i dag  19/10-16

img_4901

Dagen i dag står på en god gå tur sammen med lille Carlo måske vi skal samme rute som i går og når jeg kommer hjem måske der skulle komme en lille halv times dans på stuegulvet( ligesom den video jeg lagde ind på et tidligere indlæg) Men jeg tror jeg gentager fra i går med og gå manden i møde også selvom det regner der er jo noget som hedder en paraply Og så runder vi da lige det af med en lille aften gå tur.

Den ene film er billeder fra mine gå ture her i Oktober

I morgen står den på et møde (fællesmøde) derinde hvor jeg skal være i Aktivering og det er jeg da lidt spændt på og se hvad det er for noget.  Det er ikke altid sjovt og gå hjemme hver dag og det har jeg også nogle gange kunne mærke på mig selv det med og søge og søge og så blive afvist er Aldrig rart. Jeg er blevet bedre til og håndtere dette men nogle gange tager jeg desværre tingene personligt men det er noget som skal arbejdets med.

Denne her forandring har virkelig fået mig til og se tingene på en anden måde og jeg kan mærke på mig selv for hver dag der går at der sker ting med kroppen men også min tanke gang til tingene Hvilket giver mig en KÆMPE Selvtillid så det basker.

img_4904

Derfor er det MEGA fedt at jeg kan have en virkelig træls dag og dagen efter Vupti så er jeg glad igen og total på dupperne og jeg er slet ikke bange for og falde tilbage til og blive den gamle Mette igen for jeg har kontrol over det nu føler jeg selv.

Regnvejrs Kram Mette

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Op på hesten igen Intet kan slå mig ud