Wow det her er vildt men også Mega Sejt

Den usikre pige er blevet stærk

Halløjsa 🙂

Så blev det Torsdag og der stod den på noget fælles møde der hvor jeg er knyttet de næste 13 uger. Og hold nu op jeg var en smule nervøs for gad vide hvem der ville komme til det møde og var der nogen man kendte men hvad skulle der ske? Jeg kan godt mærke på mig selv at min usikkerhed kommer op i mig når jeg skal noget som jeg føler mig helt tryg ved. Jeg kan mærke på mig selv at det det mobning på arbejdspladsen virkelig kommer op i mig igen og hold nu op det rammer godt nok lidt hårdt nogle gange. Hvorfor skal det også være sådan her selvom jeg er blev en stærk person alligevel rammer det mig nogle gange. Der er ting fra min barndom eller mig liv indtil nu jeg ville ønske jeg kunne have undgået. Når jeg sidder lige nu og tænker tilbage i tiden syntes jeg ikke at jeg var den usikre pige men igen så har jeg været rigtig god til og skjule Mange ting. Når jeg snakker med veninder eller andre så tror de ikke altid på mig da jeg ikke virker sådan.

img_4910

img_4913

I dag hoppede jeg ikke på vægten som jeg plejer da jeg kunne mærke at lige denne uge her skulle der holdes en pause. Men jeg glæder mig HELT VILDT til på Torsdag næste uge og jo det gør jeg fordi der håber jeg at mit mål nemlig de MINUS 15 kg kommer i mål. Mit mål Minus 15 kg hed inden 18/12-16 men Nej den nupper jeg da næste uge i stedet Jubii. Så nu er jeg gået i tænke boks med mit næste mål tænke tænke.

img_4909

Min dag har ellers stået på en hygge tur med Manden og så gik vi op efter Carlo og tog ham med ud og gå men hvor var det sjovt og se fordi vi ikke gik så langt som vi plejer kiggede han på mig ” Var det den tur”  men pyt den går vi bare i morgen i stedet. Den hund giver Såå meget og når jeg kommer og henter ham ja den glæde der blive mødt den er FANTASTISK og det gør bare at lysten til og gå længere er der bare.

Masser af Torsdag kram til jer derude

Mette

2 kommentarer

  • Ritha.spilcker@gmail.com

    Jeg elsker altså bare at gå tur med dig, Mette🐶Og tak fra mor fordi du gør det😍

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne

    Du er så sej og sikken en heldig hund ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wow det her er vildt men også Mega Sejt