Den usikre pige er blevet stærk

Hvad gør denne blog ved Mette

Halløjsa Derude 🙂

Så blev det Fredag og har nu haft denne blog i 14 dage men som overskriften siger hvad gør denne blog ved mig?

Denne blog giver mig rigtig meget netop fordi jeg kan komme ud med mine tanker/følelser omkring det og være Mette både på de gode men også de dårlige dage hvilket har hjulpet mig Rigtig meget. Det her med og blotte mit hjerte offentligt men også folk jeg kender som måske ikke har vidst at det var sådan her var lidt svært i starten for tænk nu hvis folk syntes jeg var for kedelig men også ville vende mig ryggen og sige jeg var mærkelig MEN den er jeg kommet over for jeg er jo Mette og det er sådan jeg er. Jeg holder ikke igen for helt ærlig hvorfor lyve det kommer jeg ikke særlig langt med. Som jeg tit siger for hvert kilo jeg taber ja så smutter der en bekymring inde i mig.Det der med at jer derude sidder og følger med gør altså lige det xtra for mig nemlig at jeg holder mig vægttab og jeg ikke falder i som jeg har gjort 100 gange før.

img_4755

JUBII så blev det Fredag og jeg har fået sendt lidt ansøgninger fra morgenstunden af hvilket var rigtig rart. Dagen i dag står på noget som nok kommer som et chok for mange af jer at jeg vil ud og gå en tur sammen med min lille firbenet kammerat. Resten af dagen står på og slappe af da jeg har sagt ja til og have Carlo hos mig da det nogle gange godt kan være kedeligt og bare være alene.

Hver Fredag plejer jeg jo og hygge mig med Slik og Chips MEN ikke i dag nej for jeg har jo givet mig selv den udfordring NUL Slik og Chips i en hel måned og ved i hvad:

JEG SKAL VISE JEG GODT KAN !!

Nej i aften vil jeg have noget som jeg virkelig ELSKER og nyder i den kolde tid Nemlig RISENGRØD Mums

Nu hvor det er Fredag og jeg er i SUPER godt humør og en smule tosset hvorfor så ikke tænde for musikken og tage en dans eller 2 måske flere??

Når jeg er i godt humør som jeg er i dag ja så tænder jeg musikken for fuld skrue herhjemme og så bliver der Sparket R..

Super God Fredag/weekend til jer

Kram Mette 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den usikre pige er blevet stærk