Total overasket og Meget rørt

Når Mette hun… ?

Halløjsa 🙂

Nu har jeg tit blevet spurgt om mit tøj ikke er blevet for stort? Men også hvad hører jeg af musik når jeg danser rundt i stuen eller cykler/går?

img_4789

Jeg vil da gerne indrømme at det er Laaaang tid siden jeg har været ude og shoppe tøj men hende jeg altid købte tøj hos stoppede og så har jeg ikke rigtig været inde og sådan rigtig købt tøj siden. For mig handler det om at dem jeg køber tøj hos de er ærlige da jeg har prøvet før hvor det har mest handlet for dem om og få nogle penge i kassen. Jeg har skam prøvet og været ude og købe tøj hvor jeg har prøvet noget hvor det har lignet noget som er løgn men igen bare for at butikken skal sælge noget og nej så står jeg af. Så det er ved og være på tide jeg skal ud og have nyt tøj da jeg har nogle gavekort liggende men ville gerne kunne gå ud og købe noget pænt. Jeg godt kan mærke det er ved og være stort noget af det men ikke så jeg svømmer i det. Jeg kan godt sidde og kigge på nettet efter tøj men tør ikke købe det for hvad nu hvis det ikke er pænt til en så nej jeg holder mig til og kan gå ind og prøve det. Måske jeg skulle ud og shoppe lidt pænt til jul og så måske gå lidt Amok til udsalget mellem Jul & Nytår.

Når Jeg danser tosset rundt gulvet eller cykler ja så vil jeg gerne høre noget musik hvor der er gang i den om det er til rock eller pop bare der er gang i den. Nu har jeg en meget blandet musiksmag men jeg vil da med glæde gerne nævne noget af det som jeg lytter til. Når jeg lytter til musikken bruger jeg spotify og så er det som regl på min ipad og det skal lige siges jeg Elsker og høre højt musik for jeg bliver ALTID MEGA glad i låget af det og ja Mette er en Glad lille danse mus.

Billederne her er det musik jeg hører når der skal danses tosset (Grøn streg under)

Jeg har valgt og gøre det på denne måde for der er virkelig meget musik jeg hører så det blev lige på den måde her:

img_1539

img_1540

img_1541

Tror da også lige skal tage en dans eller 2 i aften da jeg er i MEGA Godt humør i dag YES YES Mette er i TOP HUMØR

Mange Kram Danse Musen Mette

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Total overasket og Meget rørt