Når Mette hun… ?

Det er grænseoverskridende når…..?

Follow my blog with Bloglovin

Halløjsa 🙂

Nu vil jeg gerne dele et emne som altid har været en ømt punkt for mig og det er nemlig det med og blotte sig foran andre.

Da jeg gik i skole var jeg altid den som glemte mit idræts tøj for og undgå og gå i bad med dem fra klassen. Nu er jeg en person som elsker og komme ud og svømme MEN det med og gå i svømmehallen var heller ikke mig fordi folk kiggede på en og i sær når man stod under bruseren. Som voksen da jeg gik i træningscenter gik jeg altid ud på toilettet og skiftede tøj for at folk ikke skulle se en. Så ja så flov har jeg været omkring min krop da jeg var bange for og blive grint af og dømt fordi jeg så ud som jeg gjorde.

img_1544

Nu hvor jeg er blevet ældre og jeg er begyndt og tabe mig har jeg kunne mærke der er sket noget på det punkt med og blotte mig foran andre. I Juni valgte jeg og gøre noget som var MEGA grænseoverskridende for mig og som jeg ALDRIG havde troet jeg skulle gøre men jeg tænkte en dag ” Mette hvad er der og være flov over du er som du er” Så jeg valgte og tage et billede hvor jeg står i kun undertøj og dele inde på Min gruppe Mette´s Forandring hvor det blev taget RIGTIG Meget godt i mod og siden den dag har jeg ikke været bange for og vise mig frem overfor folk da det virkelig har givet mig KANON meget Selvtillid. Nu hvor vi snakker om det med og blotte sig har jeg heller ikke været god til og gå i kjole men det gjorde jeg det meste af sommeren Hvilket er Stort for mig.

img_1547

img_1546

 

Da vi var ude og rejse i sommers valgte jeg og bruge badedragt men ikke bikini da jeg stadig ikke var helt tilfreds med min krop. Men da vi kom derned kunne jeg godt se på det hele at jeg ikke skulle føle mig flov så når jeg ikke lå ved poolen ja så lå jeg på vores terrasse i undertøj og slikkede sol.

Jeg har nu lært at der er ikke noget og være flov over for det handler ikke om hvordan jeg ser ud MEN det handler om hvordan jeg er som person.

img_1545

Top Motiverende Kram Mette

 

 

2 kommentarer

 • Gitte

  Du er bare så modig og mega sej 😎 jeg ville ønske jeg havde dit mod:-( kærlig hilsen Gitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Mette
  Jeg var på Gran Canaria i sommers og jeg synes at jeg genkendte dig, men jeg gad ikke at forstyrre dig, selvom jeg kiggede en del. Du er så mega sej! P

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når Mette hun… ?