Det er grænseoverskridende når.....?

En God Afslutning

Halløj 🙂

Så blev det atter  igen Søndag og endnu en god weekend er ved og nå vejs ende.

Jeg fik lige lyst til og lave et lille indlæg om min dag i dag og måske det kan give gode ideer til en hyggedag eller en afslapnings dag.

img_15571

Min dag har budt på en Rigtig god LANG gå tur som endte med at gå i MEGA regnvejr så jeg var godt våd da jeg kom hjem men men når jeg er på vej hjem går det nok.

img_1556

Da vi kom hjem efter vores gode gå tur blev der tændt lidt levende lys i mens der blev lavet kødsovs til mandens madpakke “Sød Kone han har 🙂 “

Men nu har jeg nogle dage gået og tænkt på hvornår jeg skulle bruge en ansigtsmaske igen da jeg Elsker og slappe af med sådan en så i dag skulle dagen være efterfulgt af et dejligt varmt bad.

Køn er jeg ikke Men hvem siger også at jeg skal være det

img_1555

Hyggetøjet kom i brug og det blev tid til noget som for os er rigtig sund hygge mad Nemlig Grønsager/ kylling med hjemmelavet dip til

I dag blev det til Gulerødder, Agurk og Peberfrugt stave dertil Kylling filet i stykker hvor der blev lavet en dip til  Græsk yoghurt med persille/Fint hakket løg.

img_1554

Nu vil jeg gå lidt rundt i stuen og foran mit tv og holde mig lidt i gang men også og få lidt flere skridt på tælleren/Km

Det her indlæg er til jer for og give gode råd til hvad man kan bruge en regnvejrs dag på

Søndags Krammer Mette

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er grænseoverskridende når.....?