Hvorfor skal det være sådan...?

Nu nærmer tiden sig…?

Halløjsa Til dig som læser dette  🙂

Nu nærme tiden sig til noget hvor det kan være svært for mig og holde igen derfor deler jeg dette med jer.

Julen 2014

img_1581

Inden jeg når og ser mig omkring ja så er det lige pludselig December måned og så er det tid til og skal bage småkager og ja en masse hygge men også usunde ting.

img_4723

Sidste år i december der var det en god måned netop fordi jeg tabte mig hvilket jeg ALRDRIG har gjort før så det var et KÆMPE skulderklap til min motivation.

Jeg har valgt og ikke kalde det for forbudte ting og det har jeg ikke fordi jeg vil give mig selv lov til og spise en små kage hvis det er det som jeg har lyst til. For mig handler det ikke om hvad jeg spiser nej for mig handler det om hvor meget jeg spiser.

Den ene gang om året hvor der bliver brugt en Lørdag med julemusik og bliver lavet små kager det er der virkelig noget over og det skal ikke ændres

Hvad med min motion i december måned ja så skal der også Sparkes Røv for vildt. Nu er jeg ikke god til og gå ude når der er sne MEN nej det er ikke en undskyldning for alt behøves ikke foregå udenfor. Nej så kan jeg danse for vildt rundt til julemusik eller gå foran tv´et som jeg tit gør her om aften.

Jeg er virkelig blevet bedre til og give mig selv lov til og hygge mig og ved i hvad det skal jeg også juleaften ligesom Alle andre for der er noget der hedder en Rigtig god gå tur dagen efter og så endda en tur i skoven.

Det som er det gode ved Julen er når det kommer til stykket kan jeg ikke spise særlig meget for jeg har vænnet min mave til ikke særlig meget mad og fed mad er den slet ikke god til hvilket er en god ting

img_15831

Jeg giver mig lov til og nyde det for ellers ville jeg køre surt i det her med og tabe mig.

Masser af Kram Mette

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor skal det være sådan...?