Total glad i låget hvordan det...?

Støttens betydning…?

Halløj 🙂

I den tid jeg har været i gang med og tabe mig er jeg blevet spurgt en del gange fra folk om jeg har støtte på hjemmefronten/venner.

img_1619

Som sagt de gange jeg har prøvet og skulle tabe mig har jeg ikke haft den støtte som jeg har haft brug for eller ønsket. Men da jeg gik i gang hos vægtkonsulenterne vidste folk omkring mig godt at det virkelig betød utrolig meget for mig.

Men hvis jeg tænker på den tid hvor jeg har været i gang altså fra 18 Maj 2015 har der ikke været nogen støtte fra min families side da de ikke er en del af mit liv og min svigerfamilie har også været ude af billedet den eneste helt tæt på har været min mand og det har virkelig betydet Rigtig meget da han ved Aller mest hvor meget det her betyder for mig.

Det bedste er nok at han har sagt til mig er for hvert 5 kg jeg taber mig så får jeg en lille beløningsgave og det har også gjort man lige giver den lidt Xtra

Men en ting der har til tider har gjort ondt på mig er at jeg ved jeg har nogle tætte veninder og de har jo også deres liv men nogle gange kan jeg få følelsen af om det her med mit vægttab måske fylder for meget overfor mine veninder/andre.

Jeg har ikke så mange tætte veninder så derfor dem jeg har tæt på mig nu betyder rigtig meget.

Men efter jeg har startet gruppen Mette´s Forandring op vælter det ind med støtte fra folk jeg slet ikke kender og det har virkelig rørt mig Utrolig meget. Og få de skulderklap hver dag og få af vide at jeg går et godt stykke arbejde er virkelig Fantastisk.

img_1620

Selvom jeg jo altid ville ønske at dem jeg har tættes på ville kunne se min forandring og hvor langt jeg er kommet videre i mit liv.

Så den dag i dag betyder min Støtte ALT for mig da jeg virkelig giver Max Gas og ikke giver op.

Masser af Kram Mette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Total glad i låget hvordan det...?