Nu nærmer tiden sig...?

Total glad i låget hvordan det…?

Halløjsa 🙂

Dagen i går var en Mega god dag og jeg mener en virkelig god dag da jeg blev Total Glad i Låget og lige i hopla

Men hvad var det som gjorde at jeg var det?

Min dag startede med jeg skrev lidt på bloggen efter jeg fik lidt inspiration om hvordan folk behandler hinanden og jeg må indrømme det er lidt sørgeligt og se derfor bliver jeg aldrig fan af dette.

Da det var skrevet og lagt ind ja så gik jeg op og hentede lille Carlo hvor der blev gået en god tur i Solskin og wow hvor var det altså lækkert. Det med og gå tur lige for tiden er virkelig fantastisk og se hvordan de blade ændre farve men også at det stadig er grønt mange steder er jo helt vildt og ja jeg elsker virkelig og nyde dette. For hver dag der går kan jeg jo se hvordan det ændre sig derfor gik jeg også og tog billeder i går da vi var ude og gå men billederne bliver endnu bedre når solen skinner syntes jeg.

img_1578

Men min gå tur var altså ikke nok og jeg kunne mærke på mig selv at det var lige som om der skulle ske noget mere så hvad gjorde jeg så. Jamen jeg gik da rundt i stuen i 1 time både gik og danset til lidt musik. Men Men det var ikke rigtig nok så efter aftensmaden blev indtaget stod den på en aften tur som vi plejer og da vi kom hjem var den nu heller ikke nok så hvad gjorde jeg så Jo jeg gik da foran fjernsynet i mens der var Dicte.

Det var ligesom om jeg ikke havde en stop knap i går og at jeg bare kunne blive ved og ved MEN det udnyttede jeg også.

Billedet her er over mine gå ture  🙂  

( Endomondo)

img_1593

Det er sådan nogle dage der gør jeg bliver glad i låget af og der er ikke noget bedre når man har disse dage og folk omkring sig hvor jeg ved at jeg betyder noget.

Derfor ELSKER jeg mine gå ture bare det og komme ud og nyde den friske luft det er virkelig god terapi for mig og det har virkelig hjulpet Rigtig mange gange. Jeg har prøvet flere gange hvor jeg har været ked af det eller små sur og hvis jeg så går en tur ja så er det andet glemt når jeg kommer tilbage igen.

Derfor var det en Super god dag i går og hvorfor jeg var total glad i låget.

Masser af Kram Mette

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu nærmer tiden sig...?