Total Top Motiveret.....!

YES så er den hjemme…!

Halløjsa Derude 🙂

Yes så blev det ENDELIG Torsdag og i kaldte Vægten og jeg vil gerne indrømme jeg var MEGA Spændt for i dag var dagen hvor jeg kunne runde de MINUS 15 kg

En dag som jeg VIKELIG har set frem til RIGTIG Længe og nu kom dag ENDELIG

img_1655

Til morgen da kl var 7.28 dansede jeg lige lidt rundt på gulvet for Mette her var FYLDT med energi og i MEGA godt humør selvom jeg ikke havde været på vægten syntes jeg lige der skulle danses på forhånd. 

img_1654

Da jeg skulle til møde kl 11 var det lidt tidligt op da jeg skulle nå nogle ting inden. MEN nok det ALLER ALLER Vigtigste var altså og GÅ PÅ VÆGTEN

Da jeg gik på Vægten kiggede manden med da han Altid gør dette ja så fløj der en masser tanker i gennem mit hoved om hvad nu hvis den ikke var hjemme puha. MEN da han smiler, kunne jeg se jo den var sørme god nok og ja smilet har bare været på HELE Dagen og den forsvinder IKKE så glad er jeg.

YES YES MINUS 15,1 kg

img_1650

Men nu har jeg jo ikke kun været på vægten nej jeg skulle lige prøve og måle mig i cm og WOW siger jeg altså bare. Fra 13/7-15 og til i dag 27/10-16

MINUS 67 cm fordelt på Hele kroppen YES YES

img_1649

Så kan jeg da bedre forstå at mit tøj bliver for stort

Det her er SÅÅÅÅ Stort for mig da jeg tit har sat mig mål men enten har det været lige ved og næsten ellers kom jeg slet ikke så langt.  Derfor er jeg SÅÅÅÅ STOLT i dag og hvor jeg bare kan JUBLE og JUBLE Hele dagen.

I mens jeg sidder her og skriver ja så køre musikken for fuld skrue så glad er jeg!!

Havde sat mig dette Mål altså MINUS 15 kg til den 18.december 2016 Men så længe kunne jeg da ikke vente nej Mette skal sørme fremad.

Jeg Bruger denne App ( Overvåg din vægt)

img_1652

Nu er det så bare hvad det næste mål skal være så nu går jeg i tænke boks med hvad det kunne være men så jeg også kan nå det.

Masser af Motivations Kram Mette

1 kommentar

  • Ritha og Carlo

    Til lykke Mette, flot klaret, du har da fortjent at tabe dig, så mange km du og din lille ven, går hver dag👍

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Total Top Motiveret.....!