YES så er den hjemme…!

Wow Hvad skal jeg sige..?

Halløjsa 🙂

En MEGET rørt Mette som skriver denne Blog i dag WOW Det her er virkelig for VILDT.

Dagen i går var en MEGA Fest for mig og ved i hvad ? Det er den Stadig. Mine arme kan slet ikke komme ned igen i dag. Denne dag har jeg virkelig ventet MEGET længe på og derfor skal det virkelig også Fejres i morgen står den på virkelig god mad og bare nyde det.

img_1669

I dag er blevet mødt med rigtig søde Hilsner fra folk og der hvor jeg virkelig er beæret over er og få sådanne beskeder fra folk jeg ikke kender. Og virkelig få det skulderklap som jeg ikke har fået før så varmer det virkelig meget nu.

Det her giver mig virkelig bare lyst til og bare at fortsætte for fuld musik og give den MAX GAS.

Da vejret er Kanon lækkert udenfor og jeg havde brug for og give den GAS så hentede jeg Carlo og jeg blev virkelig mødt med rigtig meget glæde og her kan i se hvordan glæden er hver dag. Carlo og jeg er virkelig et virkelig godt makkerpar men ved i hvad han er virkelig blevet en motivation for mig da jeg nu er begyndt og kunne løbe og lege med ham som jeg ALDRIG har kunne gøre før uden jeg følte jeg var ved og dø.

MEN MEN nu hvor jeg har nået mit MÅL hvad skal det næste så være?

Det her er lidt småt da jeg hellere ville kaldet et lille mål MEN:

Den SKAL hedde MINUS 20 kg + til Den 18 december 2016

Hvad målet skal hedde derefter har jeg ikke taget stilling til endnu Men nu er jeg snart nede hvor jeg har Drømt om i MANGE år Nemlig UNDER 100 kg så jeg kan blive TOCIFRET

Nu vil jeg bare NYDE min fredag & Weekenden og bare fejre det her om jeg så skal danse rundt (Som jeg gjorde i dag)

Rigtig God Fredag/Weekend derude

Kram

En MEGET Glad Mette

img_1668

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YES så er den hjemme…!