Wow Hvad skal jeg sige..?

Alkoholens Udfordringer……!

Halløjsa 🙂

Så blev det lørdag og her står den på Total hyggedag med lidt musik og bare lidt dans i ny og næ.

I går valgte jeg og dele et billede hvor jeg står med et glas Rose vin fordi det var fredag men også fordi jeg syntes jeg virkelig fortjente det.

 Jeg har aldrig rigtig været den helt store som har gået i byen hver weekend men en gang i mellem i ny og næ har jeg da.

img_1669

 Sidste år havde jeg en oplevelse hvor jeg havde været i byen sammen med nogle venner hvor jeg virkelig blev kigget på (Nogle som fulgte mig på Mette´s Forandring) fordi jeg sad og drak nogle drinks. Det overraskede mig lidt at fordi jeg havde valgt og gå i byen og blive kigget på. Jeg kan tydeligt huske at det ikke var rart for hvorfor skulle jeg ikke også have lov til og gå i byen og more mig ligesom alle andre.

Det har virkelig været en ting hvor jeg ikke har haft lyst til og skrive eller dele et billede med nogen for jeg vidste nogle ville dømme en. Men den dag i dag kan jeg godt nyde et glas et eller andet en fredag/ Lørdag aften men det er mere for hyggens Skyld. Nu går vi jo december måned i møde hvor det hedder Julefrokoster som jeg ikke pt har nogen af udover den med familien men der tillader jeg mig og tage et glas men nu drikker jeg hverken Øl, Rødvin eller snaps så det er lidt begrænset.

Juleaften og Nytårsaften samt begivenheder (Fødselsdage) der skal der hvidvin til maden og ellers hvis der er noget som skal fejres ligesom i torsdags. Det er ikke fordi jeg ikke må men lysten er der heller ikke til det mere og i sær hvis jeg skal bruge 3 dage efter for og komme ovenpå igen.

Jeg har valgt og gøre det på den måde her for hvis jeg udelukker alle de ting jeg ikke må få jamen så køre jeg surt i det med og skal tabe mig og det er nok derfor jeg har faldet i før i tiden ikke pga. alkohol men med så mange andre ting. Men de usunde ting det er kun i weekenden og Ikke til hver dag med mindre der er noget specielt.

Som i kunne se på den video jeg lagde ind i går behøver jeg ikke alkohol men mit super gode humør til og have det sjovt med. Hvis i ser videoer med mig er det fordi jeg har det sjovt.

Hvilket jeg tror jeg vil nu altså tage en dans eller 2 måske 3 da jeg ikke rigtig har været ude og gå endnu da jeg har ordnet lidt vasketøj, hørt musik, set tv men også skrevet lidt på Bloggen. Men så er det jo godt at en god aften tur kalder senere og så tror jeg også at når vi skal se knæk Cancer i aften der bliver gået nogle skridt/km eller måske en dans hvis der kommer musik som underholdning.

Rigtig God Lørdag

Kram Mette

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wow Hvad skal jeg sige..?