Peberfrugt med kødfyld.

Mega Lækker dag…!

Halløjsa 🙂

I går var en total inde dag for mig og jeg var først ude og gå en tur efter jeg havde fået aftensmad. Jeg trængte bare til og være Mette men også bare og gå i hygge tøj og lave Nada. Der blev hørt musik i stor stil, Vasket tøj og skrevet lidt her på Bloggen. I går aftes blev der set Knæk Cancer og Wow det røre bare mig rigtig dybt da jeg desværre kender flere som ikke er her mere pga den dumme sygdom.

img_4910

Det eneste motion jeg fik i går var som sagt den aften tur Men der blev også gået lidt foran fjernsynet.

Men sagde til mig selv ” Mette i morgen skal du altså ud og nyde det gode vejr og få dig rørt”

Da jeg stod op i dag gik jeg lidt rundt i stuen og fik spurgt om lille Carlo ville med og det ville han jo gerne. Da jeg gik tænkte jeg ” Ej Mette nu tager du ikke den store tur i dag” Men det kunne jeg da godt glemme alt om selvom jeg havde gået rundt herhjemme  for når hunden er Total i Hopla ja så går jeg jo ikke kun de 5 km

Nej det blev lige for dobblet en gang og blev så til 10 km. Jeg er virkelig imponeret over at det ikke er mig som går hunden træt nej det er mig som bliver kørt træt.

Mine gå ture i dag (Endomondo)

img_1695

Men nu er dagen ikke omme så det blev lige til en aften gå tur inden at benene kunne smækkes op i Sofaen.

Mine Skridt i dag ( Garmin Vivofit)

img_1696

En Mega Lækker dag og masser af Top Motivation på højt plan.

Nu er dagen jo ikke slut så det kunne være at jeg skulle gå lidt foran fjernsynet måske bare liiiige lidt. Ja jeg er for vild men igen når jeg har den energi så udnytter jeg den virkelig også.

Kram

En MEGET Motiveret Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Peberfrugt med kødfyld.