Hvorfor bruger jeg ...?

Peberfrugt med kødfyld.

Peberfrugt med kødfyld.

I dag så jeg et opslag på facebook med nogle fyldte peberfrugter og tænkte ej det må jeg godt nok prøve en dag. Men den dag blev så lige i dag i stedet for og prøve noget andet men også fordi vi havde nogle gulerødder der skulle bruges.

img_1689

Fyld:

Hakket oksekød

Revet gulerødder

Revet squash

Fint snittet løg

1 Ds. hakket tomat

Salt, Peber og Paprika

Jeg har ikke skrevet hvor meget der skal i af de forskellige ingrediencer da det er op til hvert enkelt

img_1687

Kødet brunes i en gryde og efterfølgende kommes grønsagerne i.

I mens det små simret blev peberfrugterne gjort klar og der blev lavet øjne, Næse og mund for og gøre det anderledes. Peberfrugterne blev sat på en bageplade og der kom skiftevis revet ost og kødfyld i peberfrugterne.

img_1686

Ca 30 min i ovnen på 125 Grader.

Det smagte vildt godt men næste gang bliver peberfrugterne skåret i halve da det lige blev for meget peberfrugt.

Tilbehøret i dag var salat til.

img_1690

Det er ikke sidste gang vi skal have dette.

I det jeg ikke tæller Kcal har jeg ikke vejet min mad af.

Resterne af fyldet bliver brugt til mandens madpakke så det ikke hedder madspild 

Husk til dette fyld kan ALT Bruges Kun fantastsien sætter grænser

 Velbekomme og god Fornøjelse

Kram Mette

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor bruger jeg ...?