Mega Lækker dag...!

Den farlige/hyggelige tid…!

Halløjsa 🙂

For en uge siden skrev jeg omkring det med jule tiden og dens fristelser(småkager og snoller) men også hvor jeg skrev at hvis jeg havde lyst til en småkage jamen så tog jeg en småkage. Jeg ved godt at Julen er en lidt farlig tid for os som har lidt xtra på sidebenene men igen der er også rigtig mange ting som virkelig smager hammer godt men sådan er det jo hele året rundt. Julen er en tid hvor der er meget fed mad og folk spiser meget i julen men det er der jo ikke nogen der siger man skal.

img_1702

Jeg syntes det er vigtigt og tænke på det positive så derfor glæder jeg mig til der skal hygges i stor stil. Jeg Elsker december måned for så er der julekalender i fjernsynet (det bliver man aldrig for gammel til og se) Men også og kunne tænde lys på ens buske udenfor men også levende lys indenfor.

img_4571

Jeg har siddet og tænkt på nu hvor jeg ikke er god til og gå når der er glat udenfor hvordan bliver min motion i den tid. Men det er jeg slet slet ikke bange for mere for jeg har virkelig fået gang i den motion og jeg går jo tit foran fjernsynet dag/aften.

Jeg har jo lavet et lille dele mål til d 22/12-16 at jeg skal op og runde de MINUS 20 kg som jeg virkelig håber jeg kan så det gør jo også at jeg holder lidt igen.

Så lad vær med og tænke på at december er en farlig tid for det er kun hvad man gør den til.

Nu har jeg prøvet nogle gange og sætte mig et mål med og ikke har måtte spise slik eller chips og det har virkelig hjulpet mig til og ikke have den helt store lyst til det mere. Jeg har i en periode virkelig spist rigtig mange poser chips men også hvor jeg har været alene hjemme og så har jeg krøllet posen sammen og gemt den i skraldeposen så det ikke blev opdaget jo så langt ud har jeg altså været. Derfor er jeg også mega stolt over jeg kan sætte mig de her mål og jeg endda overholder dem.

Jeg kom lige på en ide som jeg ville gøre for mig selv her i december måned nemlig for hver gang jeg spiser en jule små kage skal jeg tage en dans på stuegulvet selvom jeg godt ved jeg ikke forbrænder det hele men det er lige meget det er bedre end og bare sidde stille og ikke forbrænder det.

Masser af Kram Mette

Nu vil jeg ud og forbrænde lidt med en god gå tur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mega Lækker dag...!