Opgørelsens Time....

Kunne ikke blive bedre…

Halløj Til dig som netop læser ligenu 🙂

I går stod den på Totalt spontant Veninde hygge så det blev lige til en hyggeligt afslapnings dag hvilket var rigtig dejligt. Turen gik lige til Ikea hvor der blev små shoppet lidt og så lige en frokost også. Det var ikke det mest sunde men når jeg får besøg af en af de bedste og så helt fra Jylland ja  så fortjente jeg det lige. Selvom jeg er i gang med det som jeg er i gang med skal der også være plads til sådan en dag og i sær. igen så er der jo noget som der hedder en LANG tur dagen efter nemlig i dag.

img_1710

Da det virkelig var Super lækkert vejr skulle vi da lige ud og gå bare en lille tur men på turen mødte vi lige lille Carlo som var ude og gå og wow sikke en hilsen shiit han kunne løbe stærkt da han så os.

Kunne godt mærke på kroppen at den ikke havde gået så mange km men det var nu også rart med og slappe bare lidt af. Men så endte med jeg gik manden i møde men også en aften gå tur. Så skulle man tro at det var nok Nej da Mette gik da igen lige lidt rundt på gulvet bare for og få gået lidt mere Top Motivation.

I går aftes var jeg TOTALT Mundlam og tror mine sætninger lød hele tiden “Ej hvor er det her for vildt” Efter jeg lagde mit indlæg ind steg det med folk som var inde og kigge og læse det som jeg skrev. over 200 nye har været inde og kigge på Bloggen efter i går aftes og WOW det er virkelig stort

img_17121

Det her er ret vildt og MEGA motiverende at jeg skriver omkring mine tanker/ideer og åbner mig Totalt op men at det også bliver læst. Igen er det også vildt at folk ser en som en kæmpe Motivation/Inspiration

Wow en dag men ikke mindst en aften hvor en Meget rørt Mette som gik i seng.

Dagen i dag gør lige at jeg er i Top humør efter den gode dag i går. I dag skal jeg noget som ikke er nyt for mig nemlig en LANG gå tur sammen med min lille Gå makker Carlo.

img_16801

Når den gode tur er gået vil jeg sætte mig foran min computer og få lavet det som er mit arbejde for tiden nemlig og få søgt lidt arbejde. På Fredag hedder det tidligt op nemlig kl. 6 da manden møder kl. 7 der plejer jeg og så tidligt op og når han er kørt så sidder jeg foran computeren og gå amok med og søge.

Nå men om ikke så længe vil jeg ud og være Totalt Aktiv og måske jeg har en aktiv makker i dag selvom det er han nu hver dag og køres træt ja det kan han jo ikke har jeg jo fundet ud af.

I morgen kalder vægten også igen og jeg har jo et mål som helt sikkert skal kunne gennemføres

Mega Mange Motivations

Kram Mette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opgørelsens Time....