Ugens Højdepunkt....!

Av en dag.

Halløjsa 🙂

Så blev det Fredag og weekenden står for døren efter en MEGA Fantastisk dag i går og da jeg vågede til morgen kl. 6 tænkte jeg YES endnu en Super God dag.

Men nej nej sådan blev det altså ikke i dag men alle dage kan jo ikke altid være lige gode.

img_4910

Min dag startede med lidt ansøgninger og da klokken blev 9 gjorde jeg mig klar til og skulle på gå tur med Carlo. Da det virkelig bare Stod ned i stænger tænkte jeg at jeg hellere måtte tage min paraply med da mine gummistøvler er total gået i stykker.

Efter kort tid kunne jeg godt mærke at denne gå tur ikke blev 10 km som den plejer da mine strømper begyndte og blive våde. Så lavede jeg ruten om og vendte snuden om og gå hjem da jeg også kunne se Carlo var plask våd.

Efter jeg havde afleveret Carlo gik jeg lige hurtigt hjem for og få tørre strømper på og andre sko som blev til mine vinter støvler da jeg skulle en tur i Bilka for og købe mig nogle nye Gummistøvler. Efter og have gået 15 min ca. kan jeg lidt fornemme igen at mine strømper er våde og jeg kom endda til og sige det højt

“Ej ikke nu igen for pokker da” men heldigvis er der ingen der høre mig.

Jeg tænkte Nej Mette nu går du altså bare derud af.

Som i kan se på billedet valgte jeg og slå mine gå ture sammen i dag og det endte med 10 km (med våde strømper) Skal jeg ud jamen så skal jeg ud!!!!

img_1754

Da jeg kom i Bilka kunne jeg godt mærke at mine strømper Virkelig bare var Driv Våde men pyt det var hjem og skifte.

Da jeg går og kigger rundt ved deres Julepynt får jeg lige pludselig det dårlig og inde i mig selv føler jeg bare jeg skal væk i en fart da jeg ser en som arbejde det sted jeg var hvor jeg gik ned med Stress. Puha får helt ondt inden i ligenu bare det og skal skrive det nu. Rundt i Bilka følte jeg mig hele tiden overvåget og skulle bare skynde mig og handle færdig så jeg kunne komme hjem. Ja så tænkte jeg slet ikke over mine våde strømper mere kun på og komme hjem igen.

Hele vejen hjem køre mine tanker bare på livet løs og det som jeg var igennem at jeg brød helt sammen og hvor ville jeg ønske de selv skulle prøve dette altså og blive mobbet og holdt udenfor.

Det er nogen som jeg virkelig har kæmpet hårdt med og kunne komme af med og av hvor har det virkelig gjort ondt Havde ALDRIG troet jeg skulle opleve dette.

Da jeg endelig kom hjem ville jeg pakke en gave ind som jeg havde købt til Manden som tak fordi han er ham men også fordi han lige skulle forkæles lidt.

Det gik bare ikke særlig godt og IGEN gik alt bare galt det gik i stykker flere steder men det blev endeligt pakket ind. Da jeg skulle pakke Julegaven ind og det gik godt sagde jeg til mig selv Yes Mette nu lykkedes det sørme mon heldet har vendt sig til det gode MEN så gik det igen galt og det gik i stykker så smed jeg papiret ud og gemte gaven til jeg kunne pakke den ind en anden dag.

Nu sidder jeg helt for mig selv da Manden er i byen og jeg bare nyder roen TOTALT.

Jeg har nemlig i dag valgt og bestille Sushi og koble fra og bare sidde og hygge med nogle gode gamle danske film.

I morgen går turen i biffen for og skal se Klassefesten 3 og endda UDEN slik/Chips og skal jeg være helt ærlig så glæder jeg mig faktisk til det.

Rigtig God Weekend til jer alle sammen 🙂

Rigtig Mange Kram Mette

 

 

1 kommentar

 • Line

  Ved du hvad Mette. Sidder og tænker på hvor skøn du er og altid har været!
  Alle har deres egne kampe og du har haft dine med stress bla. At være “knækket” er virkelig et tegn på du har været så sindsyg stærk for længe.
  Og tænker virkelig på at “dem” du omtaler, er dem der misser mest! Nemlig dit selskab!
  Fuck dem og ret din ryg…. Fordi du er dig Mette med alt hvad du indebære i din rygsæk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens Højdepunkt....!