Av en dag.

Hvorfor går jeg ikke død i det……?

Halløj Til dig som læser netop nu 🙂

Så blev det sørme lørdag igen og det er weekend og det er den 3 weekend UDEN Slik/Chips

SÅDAN Hvor er det vildt jeg gør det men Mette Her Kan.

Og jeg Elsker og være Mette Lige nu.

img_1982

Nu hvor jeg er i gang med mit projekt vægttab kan jeg jo ikke lade være med og tænke over nogle ting fra før og til den dag i dag.

Da jeg i dag sad og kiggede på de har billeder hvor jeg  har tabt det samme som jeg har den dag i dag MEN hvad er forskellen på dette

Da jeg gik hos vægtkonsulenterne gik jeg sindssyg meget op i min kost og jeg tabte mig rigtig hurtig.

Hvor jeg i dag går op i min Motion og ikke så meget min kost altså jeg spiser som jeg vil MEN jeg spiser mindre.

Den gang tog jeg bare det hurtigt på igen hvilket har gjort mig Meget ked af det til tider.

Så for mig passer det som jeg gør nu bedst til mig nemlig fordi jeg kan følge med om det er småt jeg taber mig hver uge det er jeg fuldstændig ligeglad med for mig skal det hedde MINUS så er jeg Fuldt tilfreds.

Jeg ved godt jeg finder på mange tossede ting som og danse rundt på gulvet i stuen men helt ærlig jeg bliver bare så glad i låget og ALT det som måske fylder rigtig meget jamen det forsvinder og bliver til positivt.

Da jeg startede med og give mig selv de her udfordringer tænkte jeg ja ja Mette mon du nu kan holde den det har du jo ikke kunne før. Men da jeg sagde det højt overfor andre hjalp det virkelig mig til og holde det altså jeg skulle jo ikke opdages nogle steder når jeg skulle handle af jeg havde købt chips.

Mit første mål var jeg ikke måtte spise chips i 3 uger men jeg tog af mig selv en Xtra uge hvilket jeg virkelig var MEGA STOLT af.

Lige nu har jeg en udfordring i gang som hedder MINUS Slik/Chips i en helt måned og i dag er det 3 weekend MEN også en dag hvor den stod på en tur i biffen hvor den stod på KUN sodavand og intet andet end det.

Spørg lige og jeg er stolt?

JEG ER DA MEGA HAMMENRENDE STOLT

WOW med WOW på.

img_1981

For mig giver det et eller andet at jeg sætter mine mål men også de udfordringer så det vil jeg helt klart fortsætte med femover.

Jeg går tit frem og tilbage foran fjernsynet om aften og det har jeg også fået et par kommentar på at jeg er skør men nu hørte jeg forleden dag at der var en anden som også selv var begyndt på det for mig er det en dum vane og bare sidde i den sofa for den kan blive for god og så kommer jeg ikke op igen.

Denne film blev der danset lidt til men pyt det kan jeg også gøre selvom det er til en film 🙂

Der var en gang en som sagde til mig ” Mette når du er ude og gå prøv og tænkt på de huse du går forbi og sig til dig selv inde i det hus der ja der sidder hende der på sofaen”og ganske rigtigt det gjorde lige jeg fik et mindre spark for jeg skulle sørme ikke være en af dem.

Lørdags Kram Mette 🙂

Husk og Tro på dig selv så kommer du længere end du selv havde troet på

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Av en dag.