En Søndag i hygge tøjet.

Bloggens Første Måned.

Halløjsa 🙂

I morgen Mandag er det d 7 November og så er den første måned gået med denne Blog Wow og YES.

Da jeg startede denne blog havde jeg aldrig i min vildeste fantasi troet at jeg kunne gøre denne interessant med at skrive omkring med mig selv men også mine udfordringer ved og skulle tabe mig.

img_20051

Det var lidt Grænseoverskridende i starten for nu var der mange flere som skulle sidde og læse det som jeg skrev hver dag og til folk som jeg ikke kender.

Men det gik hurtigt over og jeg sagde til mig selv “Mette skriv som du tænker men også føler og ikke tænk på hvem som læser dette eller hvad de tænker om dig”

Jeg har ikke altid skrevet omkring min vægt og det har jeg ikke da jeg har fundet ud af hen af vejen at for mig er det Utrolig vigtigt at jeg har det rigtig godt med mig selv for har jeg ikke det jamen så kan jeg godt skyde en lang pil efter det med og tabe mig.

Min selvtillid har altid været Nul og når den har det jamen så ryger der mere ind end der burde. Jeg kunne godt få nogle grimme tanker som “Hvad nu hvis jeg dør pga. jeg vejer for meget hvad så med dem omkring mig”

Det er stadig et stort spørgsmål om hvor den Motivation kom henne fra for lige pludselig var den der bare ud fra en skyfri himmel.

Det er i dag MEGET vigtigt for mig og komme videre men også og kunne hjælpe andre med  nogle af de sammen ting som jeg selv har prøvet.

Jeg har skrevet mange skøre ting herinde omkring hvad jeg gør som med at jeg danser rundt/går foran fjernsynet men ved i hvad jeg er faktisk Mega stolt over det. For jeg har fået nogle beskeder fra jer derude som faktisk har kunne bruge de ting jeg kommer med til noget og hold nu op det er faktisk vildt fedt men ikke mindst MEGA Sejt.

Da jeg skulle starte denne Blog lavede jeg en side inde på facebook hvor jeg kunne dele de indlæg fra Bloggen da jeg har kunne se flere har gjort det samme ja inspiration er altid godt.

Jeg har gjort utrolig meget for og komme ud med mit budskab og delt mine indlæg på andre grupper.

I dag sidder jeg og faktisk rigtig mundlam og ikke mindst Meget rørt over og blive taget så godt i mod. Efter bare 2 uger blev jeg Månedens Mest fulgte mellem alle de andre blogger og det var virkelig stort for mig.

img_1997

Som sagt deler jeg mine indlæg på siden mettesforandring inde på facebook og ja det her er VILDT

Som i kan se på billedet her er dette kommet ud til rigtig mange mennesker og hold nu op det motivere virkelig mig til og bare fortsætte med det jeg har gang i.

img_20041

Til sidst vil en MEGET stolt og igen en rørt Mette JUBLE med at:

Lige nu har mere end 7.000 set denne blog på blot en måned

Og det giver mig lysten til og bare blive ved og ved med at skrive.

Jeg vælger og se det her som et kæmpe skulderklap.

Nøj min Motivation den vokser bare lige nu !!!

Kæmpe Kram Mette 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Søndag i hygge tøjet.