Hvorfor går jeg ikke død i det......?

En Søndag i hygge tøjet.

Halløjsa 🙂

Efter en MEGA god dag i går hvor den som sagt stod på en Bio tur med UDEN Slik kunne jeg godt mærke jeg var helt på toppen. Havde ikke troet jeg kunne holde den så godt som jeg har gjort indtil nu.

img_1981

Den her weekend har den egentlig bare stået på og slappe totalt af fordi næste måned står den på julefrokoster og der ser vi ikke så meget til hinanden herhjemme.

Her har den ikke stået på nogen gå tur Endnu netop fordi det har været lidt et kedeligt vejr så tændte jeg for musikken i stedet og fik da danset lidt løs på mit danset gulv som jeg kalder det Thi hi.

Da vi er ved vaske tøj i dag blev det lige til hyggebukser som i kan se på videoen hehe

Men nu hvor jeg ikke har gået nogen tur hvorfor så ikke gå lidt foran fjernsynet i stedet nu hvor jeg har tændt en masse fyrfadslys.

Jeg elsker julen men også selvom jeg er 32 vil jeg nu gerne indrømme så Elsker jeg og se Julekalender der er et eller andet hygge over dette og afslapning så det passer lige perfekt i dag.

Jeg er som person en lille hygge mus der elsker denne tid på året hvor der kan blive tændt lys både ude men også inde og nu skal der snart købes julegaver Ihhh Mette bliver som et lille Barn igen men det er jeg nu ikke flov over og sige.

I dag står aftensmaden på Pitabrød med fyld hvilket jeg virkelig godt kan lide. I går stod den på hjemmelavet franskbrød så blev til en Lækker reje mad MUMS Elsker bare sådan en lækker mad Guf Guf

Nu vil jeg sidde mig til og se denne Julekalender som er Jul På Kronborg og bare nyde min Søndag og senere altså kl. 21 hvor der kommer Nak & Æd.

img_1995

Det var lidt om min søndag måske kedelig men nej hvor der bliver slappet af i stor stil hvilket også var planen. For mig er det vigtigt og give sig selv lov til dette og nyde at være sammen med manden.

Kæmpe Søndags Krammer Mette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor går jeg ikke død i det......?