En Mette Som Åbner Sig Op Og Står Frem.

ØV Med Øv På

Halløjsa 🙂

I går Valgt jeg og stå frem med noget som kan på virke mig til tider og som jeg desværre ikke kommer af med. Jeg vil gerne indrømme at det var på en måde rart og få det skrevet og jeg kunne også mærke at det lettede en del.

img_2027

Som jeg skrev var det her den gamle Mette og den nye Mette skal se fremad selvom det til tider godt kan være hårdt.

I dag har ikke været min dag overhovedet og alt er bare noget værre øv øv. Jeg skulle til møde i dag hvor jeg er i “aktivering” og jeg magtede det bare ikke min mave gjorde bare mega ondt ( Har dog også en periode på vej) og nej det var ikke pga. den men av det var ikke rart. Men jeg kom af sted og fik en rigtig god snak med hende jeg var inde hos hun sagde jeg var sej med det som jeg gjorde både det med jeg skrev på bloggen men også og den video jeg har lavet i forbindelse med og søge job.

Efter samtalen gik jeg i Føtex og handlede selvom lysten ikke var der og min mave gjorde ondt men jeg tvang mig selv til det og nej hvor var lysten til og købe ALT muligt i sær de usunde ting. Men nej jeg skulle ikke have noget og måtte kæmpe lidt i mod. Da jeg havde handlet og går ned mod bussen ja så snubler jeg over min egne fødder og falder ned på mit knæ  hvor jeg sagde højt  ” Ej nu må det her sku godt stoppe Dumme Møg Dag”

Jeg har i dag ikke været ude og gå med min kammerat og det kan jeg godt mærke på  kroppen men også mine tanker. Måske han er frisk på en tur i morgen hvis jeg har det bedre med maven.

Jeg er Meget stolt af og komme ud med det som jeg gjorde i går og jeg fortryder INTET af det. Sådan som jeg har det i dag det er sådan jeg får det med mig selv om jeg taler om det eller ej.

Når jeg har sådan nogle dage her jamen så er det ALT som bare dukker op alt fra Familie til ja jobsøgning igen bare alt !

Jeg har ikke altid lyst til og snakker med mine veninder om det for hvad nu hvis de bliver sure og bare tænker “Ååhh nej ikke igen” Netop fordi der er veninder som er smuttet igennem tiden pga. mine dårlige dage og ja jeg ved godt så er de ikke rigtige veninder men alligevel rammer det jo en og endda hårdt.

Nå men nu har jeg tændt lidt hygge lys herhjemme så nu vil jeg se en film på Netflix og bare koble totalt fra.

Masser af Krammer Mette 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Mette Som Åbner Sig Op Og Står Frem.