ØV Med Øv På

Sådan skal det også kunne være.

Halløj 🙂

Den her uge har bare ikke være min uge overhovedet selvom den egentlig startede godt. Herhjemme er mine uger fra Torsdag til Torsdag nemlig fordi min veje dag er Torsdag det lyder måske skørt men det er nemmest for mig på den måde.

img_2014

Min uge startede rigtig godt med hvor den stod på en bio tur UDEN slik og jeg er stadig mega stolt af det. Weekenden stod desværre på ikke så meget motion da den mere stod på afslapning hvilket jeg også kunne se på min badevægt i mandags og ja der fik jeg virkelig et slag lige i hovedet ja hold nu fast den sagde lige + 2,5 kg

Det her med at den gerne skulle sige minus denne uge har jeg valgt og sige til mig selv ” Det her har ikke været en okay og jeg har gjort hvad jeg kunne”

Vi har alle sammen de her dage hvor alt bare går galt så det er jeg ikke flov over og sige til folk. Ligenu har jeg bare en masse ting i mit hoved og nu er jeg en meget ærlig person og derfor er jeg også åben omkring det.

I går da jeg gik inde i byen fik jeg en tanke hvor jeg bare sagde til mig selv ” Nu håber jeg bare at jeg ikke jeg møder nogen som jeg kender” Netop fordi jeg ikke var på toppen

Nu skal jeg kun se fremad og det har været meget rart og kunne komme ud med det her til jer og det er blevet taget godt i mod. Hvilket jeg også havde regnet med.

Nu blev det Onsdag og vækkeuret ringede kl 6 da manden skulle på kursus så jeg tog chancen for og komme tidligt op selvom jeg godt bare kunne sove men nej jeg ville bare op og skrive her på Bloggen og måske den står på en dans eller 2 bagefter. For mig hjælper det at holde mig selv i gang med gå ture eller hvad det nu skulle være for så sidder jeg ikke og tænker for meget over tingene.

Da jeg var til samtale i går derinde hvor jeg er i aktivering sagde jeg også det her med mine gå ture for de hjælper mig Utrolig meget.

Jeg har været en del ting igennem i gennem mit liv og det skal væk eller ud af mit liv og helt ærlig det hjælper de gå ture altså bare med selvom nogle ting altid ville sidde der desværre men de forsvinder mere og mere efterhånden som jeg bliver stærk!!

I morgen kalder vægten og jeg ved allerede nu at det ser ikke godt ud så lysten til og gå på i morgen ja den er ikke ret stor desværre men det hjælper ikke og bare lade være da det gør det bare værre.

Masser af Kram Mette 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ØV Med Øv På